Znáte Folbeur? Jsou to české kožené kabelky a doplňky, které si zamilujete!

Znáte Folbeur? Jsou to české kožené kabelky a doplňky, které si zamilujete!

15. srpna 2020, kožené kabelky Folbeur, česká značka, Folbeur, italská kůže,

Sponzorované odkazy

Praktické, krásně jednouché a precizně kvalitní – tak by se daly charakterizovat výrobky značky Folbeour. Chcete je? Značka kožených kabelek a doplňků Folbeur, kterou má na svědomí česká návrhářka Markéta Folberová, v sobě spojuje čisté linie, nadčasovost a minimalistický design. Veškeré produkty jsou vyrobené z kůže, která kabelkám dávají krásně sytou barvičku, stylovost a klasicky moderní vzhled.

Kabelky Folbeur se vyznačují jednoduchostí v liniích i designu, praktičností a nesmírnou kvalitou, která je dána severoitalskou kvalitní a hovězí kůží. Z ní jsou vyráběny jak kabelky, tak doplňky. Tento špičkový materiál odebírají pro své modely také nejlepší světové značky.

Současná kolekce Folbeur čítá na čtyřku modelů kabelek a dvojku typů peněženek v mnoha barevných odstínech. Jedná se o velké kabelky Grand, Poche, Petit a crossbody malé kabelky Macaron. Peněženky Tarlette Petit a Tarlette Grand pěkně souzní s designem a provedením kabelek. Vše je vyráběno v severočeských Třebechovicích pod Orebem.

Značka Folbeur byla založena roku 2014, kdy si zakladatelka značky usmyslela navrhnout si vlastní kabelku pro každodenní nošení a za přijatelnou cenu. Cesta k ní nebyla přímá a jednoduchá, vedla přes studium práv, několik let navrhování a nezdolnou víru, že se to podaří. A nakonec se podařilo a světlo světa spatřily několikeré šablony kabelek a vzápětí na to také módních doplňků. Vše najdete na Folbeur.com.

Mezi ty nepraktičtější kousky bezesporu patří Petitky. Jsou totiž natolik velké, že pojmou vše, co žena během dne mimo domov potřebuje (vejde se do nich kniha, peněženka, 13 palcový notebook) a mnoho dalšího.

Vyberete si i vy svoji Petitku?

  • Kabelka Petit Arancia (oranžová)
  • Kabelka Petit Chilli (červená)
  • Kabelka Petit Bottiglia (zelená)
  • Kabelka Petit Cipria (tělová)
  • Kabelka Petit Nero (černá)
  • Kabelka Petit Grigio (šedá)

Cena každé velké Petitky činí 12 500 Kč, je vyrobena z pevné měkké italské kůže, která krásně drží tvar. Vnitřek každé kabelky je podšitý a pomocí tří kapes, z nichž jedna je na zip, udržíte kabelku perfektně uklizenou. Kabelky Folbeur Petit mají dvě krátké rukojeti a dlouhý odnímatelný popruh, a tak ji můžete nosit, jak chcete.

Kabelky jsou baleny v designovém látkovém dust bagu, vhodném a určeném ke správnému ukládání kabelky. Každá kabelka obsahuje vosk a houbičku na ošetření kůže, který ji chrání, udržuje a také impregnuje. Petitka od Folbeur s vámi vždy udrží krok a podtrhne jakýkoliv look. Svoji českou Folbeurku si zamilujete.

Zdroj foto: Folbeur.com

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii kabelky, luxusní kabelky, módní kabelky a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu