My Dear Clothing: kolekce Summer 2020

My Dear Clothing: kolekce Summer 2020

11. srpna 2020, My Dear Clothing, Summer 2020, letní kolekce, pánská kolekce, pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Oblíbená česká streetwearová značka My Dear Clothing, za kterou stojí mladý talentovaný návrhář Zbyněk Štandera, přichází s letními novinkami pro moderní muže.

Kolekce Summer 2020 vyjde přesně rok od posledního počinu značky a bude obsahovat pouze limitovaný počet kusů od každého produktu. Release k letní kolekci proběhne online na e-shopu Mydearclothin­g.com ve středu 12. srpna od 20.00 hodin.

My Dear Clothing

Značka My Dear Clothing funguje od roku 2013, kdy ji v Pardubicích v komunitě mladých umělců točících se především kolem tetování a hudby založil Zbyněk Štandera. V současnosti patří k jedné z nejprogresiv­nějších a nejhlasitějších českých módních značek. Z produktů je totiž vždy doslova cítit dravost a láska k nadčasovému designu. Jasně o tom hovoří i aktuální kolekce, která je určená všem mužům s věčným mládím v duši.

„Tuhle kolekci jsem udělal přesně po roční pauze a dal jsem si na ní záležet tak, jako nikdy předtím. Všechny nabízené produkty jsou opět vyrobeny výhradně u nás a na Slovensku. Šily je pro nás slovenské švadleny ze spřátelené dílny na Slovensku,“ prozrazuje Zbyněk.

Kolaborace My Dear Clothing x Re/worked

Nová kolekce opět vznikla v kolaboraci s Martinem Furchem z značky Re/worked, který se postaral o ručně vyráběné kožené doplňky. V kolekci najdete lněné či saténové košile a šortky, bavlněné kraťasy, trička, mikiny, boxerky, ponožky i kožené vesty a pásky. Od každého designu se bude prodávat pouze 40 kusů.

„Počet kusů je takhle limitovaný, protože jsem do poslední chvíle nevěděl, jestli chci ještě v módní branži déle dělat. Čím dál víc si totiž uvědomuju, že na světě je hrozný přebytek oblečení. Na druhou jsem chtěl utišit svého kreativního ducha a vytvořit něco na co budu skutečně pyšnej. A už teď můžu říct, že na Summer 2020 rozhodně pyšný jsem,“ říká Zbyněk.

Kolekce Summer 2020

Kolekce obsahuje navíc ještě jednu specialitu, kterou je křeslo potažené stejnou kůží jako vesty a pásky. Křeslo je komplet dělané ručně a promakané do posledního detailu. V prodeji bude pouze jeden kus, takže s koupí se rozhodně nevyplatí otálet.

„Křeslo jsme udělali společně s Martinem Furchem. V bazaru jsme koupili starý úplně rozsekaný kousek, který jsme pak kompletně předělali podle naší představy. Původní zůstal jen dřevěný rám, ten jsme celý přebrousili a natřeli,“ popisuje Zbyněk.

Součástí kolekce je originální lookbook, kde se v roli modela objevuje mladý český raper Nik Tendo z labelu Milion+. Styling si vzal na starosti Marek Volf, o vlasy rapera se postaral Honza Balcařík. Kolekce Summer 2020 bude prodeji na e-shopu Mydearclothin­g.com od středy 12. srpna 2020.

Zdroj foto: My Dear Clothing

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu