Marks & Spencer pomáhá ženám: speciální prodejní akce právě běží!

Marks & Spencer pomáhá ženám: speciální prodejní akce právě běží!

2. září 2020,

Sponzorované odkazy

Mimořádně zajímavou akci připravila ve svých prodejnách značka Marks & Spencer, která probíhá od 27. srpna do 13. září 2020 a je to akce na podprsenky. Ale nejen obyčejná tak nákupní akce. Je to akce, která pomáhá.

Jak?

Z každého nákupu podprsenek v minimální hodnotě 699 Kč bude věnováno 50 Kč na podporu projektu Ruce na prsa, který je pod záštitou Dialog Jessenius provozován již 8 let. Odborně vyškolené specialistky ženám poradí, jak si mají vybrat podprsenku, aby jim dokonale seděla a poskytovala co největší pohodlí.

Lákavá 15% sleva

Navíc při nákupu podprsenek v hodnotě nad 699 Kč M&S nabízí všem nakupujícím 15% slevu. Mrkněte na kousky na fotografiích ve článku, které jsme pro vás vybrali.

model Fantom k samovyšetření prsoumodel Fantom k samovyšetření prsou

V době akce si také zákaznice v prodejně na Václavském náměstí v Praze budou moci pod dohledem odborného zdravotnického personálu vyzkoušet správný postup samovyšetření prsou na tzv. fantomovi, což je model k samovyšetře­ní prsou.

*„V rámci brafittingu a projektu Ruce na prsa tentokrát penězi vybranými z prodeje podprsenek pomůžeme rozšířit povědomí o správném samovyšetřování prsou do škol, dětských domovů a do mateřských center. Stále častěji jsou totiž právě mladé ženy a maminky častými onkologickými pacientkami a pro dívky z dětských domovů je velmi obtížné získat informace nebo školení o správném samovyšetření.*“ říká Helena Vyhnánková, marketingová manažerka M&S.

Zdroj foto: Marks & Spencer; Dialog Jessenius a projekt Ruce na prsa

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu