Značka .about leather. a kolekce .be sinful

Značka .about leather. a kolekce .be sinful

25. září 2020,

Sponzorované odkazy

Barbora Musilová pod autorskou značkou .about leather. uvádí novou kolekci .be sinful. Za názvem se skrývají elegantní kabelky a ledvinky z černé kůže, které zdobí tepané kříže od šperkařky Veroniky Ďuricové alias Dick Wolf.

Hříšný ráz .be sinful. vychází z tématu letošního Designbloku, kterým je vášeň. Kolekce bude poprvé k vidění na Designbloku od 7. do 11. října 2020 v prostoru Gabriel Loci.

Nová kolekce .be sinful.

Ta je pro Barboru Musilovou krokem do světa elegantních kožených doplňků. Svou tvorbu, jindy charakteristickou minimalismem, tentokrát obohatila o odvážnější návrhy.

„V případě nové .be sinful. jsem si chtěla zkusit svoje kabelky a ledvinky posunout novým směrem. Skvěle mi k tomu pasovala vášeň jako téma letošního Designbloku. Vznikla tak pro mě na první pohled netypická kolekce. Charakterizuje ji hříšnost, černá kůže a tepané kříže. I tak jsem ale chtěla, aby se jednalo o dobře nositelné kousky, které svým majitelkám budou v šatníku dělat radost opravdu dlouho,“ vysvětluje designérka.

Minisérie .be sinful

Říjnová kolekce vzniká ručním šitím v minisérii. Novinkou jsou pro .about leather. výrazné zdobné elementy – ručně tepané kříže, které vznikly ve spolupráci se slovenskou šperkařkou Veronikou Ďuricovou alias Dick Wolf. Ty doplňují černou kůži v imitaci krokodýla dodávající punc luxusu a hříšnosti.

1 kabelka a 1 ledvinka

Kolekce zahrnuje po jedné kabelce a ledvince. Barbora Musilová u každého výrobku dbá na kvalitu jeho provedení, použité materiály a praktičnost. Ani u výstřednější kolekce jako je .be sinful. tak nezapomíná na pro ni zásadní hodnotu – udržitelnost v módním průmyslu.

Tvář kampaně je Klára Issová

Tváří kampaně .be sinful. se stala Klára Issová. Jako u minulých kampaní v případě Elišky Křenkové a Jenovéfy Bokové zůstala návrhářka ve vodách své bývalé profese ve filmovém průmyslu. Hereččina přirozená elegance a šarm podtrhují myšlenku celé kolekce.

návrhářka Barbora Musilovánávrhářka Barbora Musilová

Na fotografiích to zachytila Lucie Vysloužilová v interiéru Nové scény Národního divadla. O styling se postaral Jiří Hofbauer, herečku líčila Ester Tesaříková. Celá kolekce bude poprvé k vidění na letošním Designbloku, který se koná od 7. do 11. října v historickém prostoru Gabriel Loci nedaleko Kinského zahrady na Praze 5.

Kabelka a ledvinka .be sinful. budou k dostání pouze na objednávku přes aboutleather.cz nebo osobně na adrese Čechova 33, Praha 7. Vystavené budou v Showroom., Klimentská 3, Praha 1. Cena kabelky činí 16 000 Kč a ledvinky 13 000 Kč.

Foto: Lucie Vysloužilová, .about leather.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii luxusní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu