Patrick Poppet a jejich limitka ručně splétaných poppetek

Patrick Poppet a jejich limitka ručně splétaných poppetek

19. září 2020, Patrick Poppet, kolekce, limitka, ručně splétané poppetky

Sponzorované odkazy

Léto má sice na kahánku, ale limitovaná edice ručně splétaných poppetek ve svěžích barvách vám ho vrátí v kolekci Summer. Uvedla ji na trh česká značka Patrick Poppet. Každá poppetka je naprostý originál, od něhož vznikl pouze jeden kus. Kolekce upoutá klopou z hladké kůže v okrově žluté a fuchsiové barvě.

Splétaná těla poppetek zhotovily ručně řemeslnice v mexické Oaxace. Z každého prodaného kusu proto putuje sto korun nadaci En Vía, která podporuje v podnikání a seberealizaci právě ženy z této oblasti. Značka Patrick Poppet tak pomáhá pracujícím ženám v Mexiku.

Jedinečná kolekce

Kolekce sestává z celkem patnácti modelů. Každý z nich byl vyhotoven v jiné barevné kombinaci, což z každého kusu činí unikát, který nebude mít nikdo jiný. Tělo poppetek je přitom alfou a omegou. Speciálně pro značku Patrick Poppet ho vytvořily řemeslnice v Mexiku. Vzniklo tradiční ruční metodou vyplétání plastových pásků do na míru navržené dřevěné šablony. Lucie Kalousová, designérka značky, touto letní edicí navazuje na úspěch splétané zlato-černé poppetky Patricie z předchozí kolekce Black Diamond Collection.

Ručné splétané poppetky

„Zákaznice si splétanou poppetku velmi oblíbily pro její praktičnost, originální design a lehkost. Některé si však přály i barevné provedení. Jejich přání jsem proto vyslyšela a navrhla několik barevných modelů, jejichž vzhled umocňuje klopa z hlazenice v okrově žluté a fuchsiové barvě. Za mě jsou to úžasné letní odstíny, které dokonale doladí i ten nejobyčejnější outfit. Každý kus je navíc naprostý originál, takže se nestane, že potkáte někoho se stejnou poppetkou,“ vysvětluje Lucie Kalousová.

Poppetky Summer

Vnitřek poppetek tvoří jeden hlavní prostor. Jeho obsah chrání zmiňovaná klopa z hladké usně, na které je již tradičně vyraženo logo značky ve zlaté barvě. Zapínání je originálně řešené ozdobným výsekem, kterým se provleče ucho poppetky.

Na vnitřní straně klopy pod výsekem je useň zdvojená, díky čemuž klopa dobře doléhá k tělu. Poppetka Summer nemá podšívku, nosí se v ruce, na rameni nebo elegantně na předloktí. S přehledem pojme dokumenty formátu A4. Materiál každé poppetky tvoří 100% hovězí useň na klopě a plastové pásky v těle kabelky. Rozměry poppetky jsou cca na šířku 40cm, na výšku 30 cm a na hloubku 13 cm. Délka ucha je 49 cm a každá poppetka je balena v luxusním dárkové tašce. Cena jedné poppetky z kolekce Summer činí 4 900 Kč.

Patrick Poppet

Lucie Kalousová, designérka a zakladatelka značky Patrick Poppet, pracuje s těmi nejkvalitnějšími usněmi lokální produkce, využívá také prvotřídní usně a komponenty z Itálie, přičemž všechny usně pocházejí z hospodářských zvířat. Kůže tedy nikdy nebyla primární surovinou, pro niž byla zvířata poražena. Čisté geometrické tvary poppetek navíc zamezují plýtvání usněmi a vedou k redukci odpadu. Značka Patrick Poppet ve svém logu nese jméno hlavního města Prahy, protože je hrdá na svůj původ. Dalším poznávacím znamením je podšívka potištěná logy a stylové balení produktů. Více informací se dozvíte na webu www.patrickpoppet.cz.

Zdroj foto: Patrick Popptet

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii luxusní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu