Měřte čas stylově: s Bvlgari a Jonem Kortajarena

Měřte čas stylově: s Bvlgari a Jonem Kortajarena

21. září 2020, hodinky, Bvlgari, Bvlgari Cities Special Edition, luxusní hodinky, doplňky, pánské hodinky

Sponzorované odkazy

Mohou být hodinky zároveň sportovní, provokativní a dokonale ležérní? Ano! Najdete je v nové řadě Bvlgari Bvlgari Cities Special Edition 2020, která představuje devět luxusních modelů této ikonické značky. Každý z nich je inspirován jednou ze světových metropolí patřících k oblíbeným cestovatelským cí­lům.

Kosmopolitní elegance

Všechna města, jimiž jsou nové modely hodinek Bvlgari inspirované, mají se značkou určité spojení. K jeho prohloubení slouží i kresby vytvořené devíti mladými umělci, které se ke každému z modelů vážou. Ty mají vyjadřovat vizi talentovaných mladých lidí týkající se právě vybrané metropole. Tím dokonale naplňují název celé řady, tedy City Edition, který poukazuje na kosmopolitu značky a inspiraci různými kouty světa. 

Od Říma po Tokio

Ať už se prostřednictvím hodinek Bvlgari vydáte do Říma, Tokia, Dubaje, Paříže, Londýna, Ibizy, Milána, Mexico City nebo New Yorku, bude vaše cesta lemována kvalitou a luxusem. Modely jsou totiž koncipovány tak, aby naplnily potřeby moderních městských mužů. Jsou tvořeny ocelovým pláštěm o šířce 41 mm, nechybí na nich ani vyryté logo spolu s názvem daného města. Strojek je mechanický, avšak s automatickým natahováním. Aby si mohl nositel doplněk přizpůsobit svým potřebám, najde u hodinek dva pásky. Jeden elegantní, kožený a druhý gumový vhodný třeba na sport.

Hodinky budoucnosti

Ačkoliv debutoval první model hodinek Bvlgari Roma už v roce 1977 a svého estetického ducha si zachovává do dneška, prošel i obměnami. Nyní už nesou spíše odkaz budoucnosti a hledají proto inspiraci ve vzdálených, moderních městech, kde je stále co objevovat. Exotickou a dálkou byla ostatně značka Bvlgari uchvácena i dříve. Na hodinkách jsme mohli vidět například art deco styl ve spojení s egyptskými hieroglyfy, pop-artové umění nebo třeba vliv japonské kultury.

Foto: Bvlgari

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu