Pandora připravuje kolekci šperků Star Wars

Pandora připravuje kolekci šperků Star Wars

1. října 2020, Pandora, Star Wars

Sponzorované odkazy

Letos v říjnu se představí šperky inspirované ikonickou franšízou Star Wars, které vznikají za nové globální spolupráce.

Značka Pandora oznamuje svoji spolupráci se společností Lucasfilm. Společně uvedou na trh kolekce šperků inspirovaných filmovou sérií Star Wars. 1. října 2020 spatří světlo světa napjatě očekávaná řada šperků Pandora, která se skládá z náramku, přívěsků a sběratelského předmětu a ztvárňuje oblíbené postavy a symboly Star Wars.

„Je pro nás velkou ctí, že můžeme Star Wars oživit v našich špercích,„ uvedl Stephen Fairchild, kreativní ředitel společnosti Pandora. „Galaxie Star Wars je naplněna neobyčejnou fantazií, detailně prokreslenými hrdiny a dalšími bytostmi a v neposlední řadě neuvěřitelnými dobrodružstvími – což je naprosté souznění se značkou Pandora. Největší radost máme tehdy, když můžeme našim věrným zákazníkům pomoci přenést se do jejich oblíbených příběhů a světů. Proto se nemůžeme dočkat, až uvidíme, jak těmito umělecky vytříbenými stylovými doplňky vyjádří své nadšení.“

Návrháři společnosti Pandora intenzivně spolupracovali při tvorbě kolekce se společností Lucasfilm, aby zajistili, že bude pečlivě vybrán každý prvek detailního díla. Výsledkem jsou stylově jednotné šperky, ideální pro fanoušky Star Wars, aby mohli předvést svět, který vyznávají. Kolekce Star Wars x Pandora bude k dostání od 1. října 2020 v prodejnách Pandora po celém světě.

O Pandoře

Společnost Pandora navrhuje, vyrábí a prodává ručně zpracovávané šperky zhotovené z vysoce kvalitních materiálů za přijatelné ceny. Šperky značky Pandora se prodávají ve více než 100 zemích prostřednictvím 7 400 prodejních míst, včetně více než 2 700 speciali­zovaných obchodů. Společnost sídlí v dánské Kodani, zaměstnává 28 000 lidí po celém světě a své šperky vyrábí ve dvou závodech v Thajsku. Tyto závody mají certifikaci LEED a využívají především recyklované stříbro a zlato. Společnost má v plánu stát se do roku 2025 uhlíkově neutrální a připojila se k iniciativě Science Based Targets (Cíle založené na vědeckých poznatcích) s cílem snížit své emise v celém svém hodnotovém řetězci. Pandora je kotovaná na kodaňské burze Nasdaq v Dánsku a její tržby v roce 2019 dosáhly 21,9 miliardy dánských korun (2,9 miliardy €).

Zdroj foto: Pandora

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu