Puma a The Hundreds: udržitelný streetwear

Puma a The Hundreds: udržitelný streetwear

13. října 2020, Puma, The Hundreds, oblečení, boty, streetwear, udržitelnost

Sponzorované odkazy

Sportovní značka Puma se opět spojila se streetwearovou značkou The Hundreds a společně stvořily novou unikátní kolekci streetwearu. Unikátní proto, že je to kolekce udržitelná, čítající jak obuv, tak oblečení a nechybí ani doplňky.

Nová kolekce je vytvořena s nadějí v budoucnost. Naděje je vyjádřena použitými udržitelnými materiály, víceúčelovostí produktů, inspirativními texty i grafikou.

Kolekce Puma x The Hundreds

Cílem celé kolekce je především zvýšit povědomí o tom, jaký vliv má naše oblečení na životní prostředí. V kolekci jsou použité recyklované materiály, organické látky, které jsou kombinovány s chytrou funkčností a víceúčelovostí každého produktu.

Udržitelné materiály zahrnují recyklovanou gumu, organickou bavlnu, recyklovanou síťovinu a podšívku nebo vložky do bot. Poukázat na udržitelnost tvůrci chtějí i použitou grafikou, která odkazuje na naději a ekologii.

Kolekce sama obsahuje

  • Klasické siluety bot Puma, jako jsou Puma x The Hundreds Performer s výraznými barvami, síťovými detaily a barevnou podešví.
  • Další styly tenisek dostupné v kolekci jsou Puma Future Rider a RS-2K.
  • Z oblečení se můžete těšit například na bundu Puma x The Hundreds Chore z recyklovaného polyesteru a s nastavitelným střihem.
  • Dále na minimalistické kalhoty Puma x The Hundreds Chino, které se skvěle hodí k bundě.
  • Kolekce také obsahuje oboustranné mikiny a šortky z organické bavlny.
  • Díky tašce Puma x The Hundreds Convertible Bag, která se snadno promění z nákupní tašky v crossbody kabelku, můžete snížit počet plastových sáčků. Skvěle přizpůsobitelná je i čepice, kterou lze snadno složit a uložit do recyklovaného pouzdra.

Když se řekne The Hundreds

Kalifornskou společnost The Hundreds založili v Los Angeles v roce 2003 Bobby Kim a Ben Shenassafar. Rázem se z ní stala klasická streetwearová značka a mediální platforma věnovaná globální pouliční kultuře. Puma a The Hundreds mají jasný cíl – změnit způsob, jakým žijeme a přemýšlíme, a to k vytvoření lepšího světa.

Kde kousky seženete?

Vybrané produkty budou dostupné začátkem října u prodejců Footshop, Queens, Vemzu, Shooos a Top4Lifestyle.

Oblečte se i vy s ohledem na tento svět a planetu Zemi!

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu