Kolekce Levis x Lego: hravost v denimu

Kolekce Levis x Lego: hravost v denimu

15. října 2020, kolekce Levis x Lego, Lego, levis, denim, bavlna, trika, mikiny, bundy, džíny, čepice, kšiltovky

Sponzorované odkazy

Kdo nemiluje kostky Lego? A kdo s láskou nevzpomíná na Lego svého dětství (nebo i dospělosti)? Líbilo by se vám spojení lega a denimu od Levisu? Máte je mít!

Ať už stavíte podle návodu, nebo se raději necháváte unášet na vlnách vlastní představivosti, Lego stavebnice představují skvělou příležitost k rozvoji a kreativním experimentům. A jen málokdo miluje kreativitu a hravost – stejně jako nekonečné možnosti individuálních úprav – víc než Levis. A právě proto se tyto dvě ikonické značky spojily a vytvořily speciální kolekci Levis a Lego Group.

Základní kámen: Lego podložka

Exkluzivním prvkem této kolekce je vůbec první ohebná Lego podložka. Jedná se o pružnou Lego destičku ze silikonu, na které si fanoušci mohou vytvářet vlastní vzory pomocí zdobicích kostiček ego Dots – tento nový koncept představila společnost Lego začátkem tohoto roku. Základní destička je našita přímo na oblečení a každý si může skládat vlastní designy – připínáním mozaikových dílků.

Kde podložku najdete?

Základní podložka bude jako variabilní nášivka na

  • vintage džísce Levis Trucker Jacket
  • džísce Dad Crop Trucker Jacket
  • džínách 501® ’93 Straight
  • na řadě mikin s kapucí i bez
  • a na celé škále doplňků

Mozaikové Levis

Mozaikové dílky – 110 Lego Dots dostane zákazník ve značkové tašce Levis a Lego Group. Fanoušci obou značek tak získají prostor pro sebevyjádření s nekonečnými možnostmi. Součástí kolekce jsou také trička s potiskem, sice nemají podložky, ale nesou unikátní grafiku spojení značek. Prvky Lego se objevují také v detailech jednotlivých kousků celé kolekce, včetně knoflíků v základních barvách – žluté, červené, zelené, modré, bílé a černé. Standardní kožená nášivka Levis se také změnila na pružnou červenou nášivku Lego.

S láskou, Legem a Levisem

Je to hluboké emocionální spojení, které pociťujete k oblíbeným leviskám v kombinaci s láskou a slabostí pro skládání Lega. Výsledkem je úžasná kolekce nostalgie, hravosti a kreativity. Je to jakési nositelé umění.

Kde je kolekce k mání?

Kolekce je v prodeji od 1.října 2020 a najdete ji například v novém pražském Levis Storu Na Příkopě 6 v Praze a ve vybraných značkových obchodech.

Zdroj foto: Levis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu