A View: nové sporty boty LV

A View: nové sporty boty LV

25. října 2020, A View, nové sporty boty, Louis Vuitton, LV

Sponzorované odkazy

V rámci předsezonní kolekce Pre-spring 2021 Louis Vuitton uvádí na trh A View, nový model sportovní boty. Čím jsou jedinečné?

Pachatelem unikátní sporty botky je profesionální skateboardista Lucien Clark a umělecký ředitel pánských kolekcí Virgil Abloh.

Návrhář a sportovec

Sportovní bota spojuje vizuální jazyk návrháře a funkčním šatník profesionálního sportovce. A View je tedy streetwearová klasika, a to se vší svojí autentičností.

Devadesátky jsou zpět

A boty View reflektuje povědomou a legendární estetiku devadesátých let minulého století, a to i použitými materiály. Je totiž vyrobena z funkční textilie a telecí kůže s reflexním prvkem a detaily. Orámování je z funkční pěny a podrážka z polyuretanu.

Pro každý den i skate

Je to bota vytvořená pro skejťáky v rámci tvůrčího dialogu Luciena Clarka s Virgilem Ablohem, který do ní vložil adaptabilitu i charakteristické designové prvky stylu značky Louis Vuitton. I když je bota určena na každodenní nošení jako součást šatníku moderního muže, je vhodná i na skate – kdykoliv a kdekoliv vás napadne skočit na prkno.

A unikátní sport botky View jdou nabízeny ve třech barevných provedeních: černá/oranžová, bílá/oranžová a modrá.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu