Něco pro muže: bunda jako základ šatníku

Něco pro muže: bunda jako základ šatníku

31. října 2020, značkové bundy, pánské bundy, zimní a podzimní bundy, Queens

Sponzorované odkazy

Pánské bundy jsou něco, bez čeho se žádný muž neobejde. A neměla by v jeho garderobě být jen jedna. Bundy jsou totiž přechodníkové – mezi jednotlivými ročními obdobími, no a pak existují bundy podzimní a zimní. A na ty poslední dva typy se dne se zaměříme. Pánové, jste připraveni na podzim a zimu? Nechybí vám ve skříni pořádná trendy bunda?

Máme pro vás tipy značkového eshopu Queens.cz, kde jsou k mání nejrůznější pánské bundy. V nabídce naleznete podzimní i zimní pánské bundy, větrovky anebo oblíbené bomber jackets. Mezi nejoblíbenější patří větrovky Nike Windrunner, nebo pánské bombery od Alpha Industries a Urban Classics. Co si vyberete vy?

LeviLevi's ® Woodside Long Utility

Levi's ® Woodside Long Utility

Je stylová, má trendy a velmi praktické funkční zpracování. Vínová zimní parka od značky Levi´s stojí za úvahu. Parka je vyrobena ze směsi polyesteru a bavlny, je tudíž vodě. sněhu a větru odolná. Má delší střih, zapínání na zip a kovové patentky, kapuci s kožešinovým lemem a celá je vytvořena pomocí udržitelné metody Thermocore. Vyjde vás na 4 999 Kč.

Air Jordan M J PSG Varsity JacketAir Jordan M J PSG Varsity Jacket

Air Jordan M J PSG Varsity Jacket

Parádní novinka ze spolupráce Paris Saint-Germain F.C. a Nike, vás nenechá chladnými. Elegantní černá bunda Varsity Jacket z nylonu. Je směsicí francouzské elegance se sportovním stylem. Má lehkou konstrukce, saténový povrch a syntetickou izolaci. Ta tě ochrání i v chladnějších dnech. Bunda vyjde na 5 559 Kč.

Columbia Challenger Pullover JacketColumbia Challenger Pullover Jacket

Columbia Challenger Pullover Jacket

Bunda ideální do deště, větru, sněhu. Zimní bunda od značky Columbia s označením Challenger Pullover má lehkou konstrukci z nylonu a výplň tvoří recyklovaný polyester. Nabízí jak větru a vodě odolnost, tak teplo a pohodlí. Kousek se zapíná se pomocí bočního a částečného zipu na hrudi, má nastavitelnou kapuci, kapsu na předloktí, dvě boční kapsy na zip, nastavitelné rukávy a prostornou přední kapsu. Bunda stojí 4 299 Kč.

Kappa Banda Amarit CasualKappa Banda Amarit Casual

Kappa Banda Amarit Casual

To je ležérní bunda do zimy a chladu. To je zimní zeleno-černá bunda od italské značky Kappa Banda Amarit se svrškem ze 100% nylonu a výplní ze 100% polyesteru. Má střih po boky, zapínání na zip, elastické ukončení délky rukávů, velkou kapuci a dvě boční kapsy. Bunda může být vaše za 3 159 Kč.

adidas Performance Xprl Sherpaadidas Performance Xprl Sherpa

adidas Performance Xprl Sherpa

Béžová pánská podzimní bunda od značky adidas Performance je provedena v černé barvě s oranžovými motivy. Má zapínání na zip, dvě kapsy na ruce, elastické ukončení délky rukávů, kapsa na zip na hrudi a také logo na hrudi. Je to cool oboustranný kousek, který můžete nosit plyšovou stranou nahoru, nebo polyesterovou nahoru, přičemž 27 % tvoří recyklovaný polyester. Bunda vás vyjde na 2 899 Kč.

Nevybrali jste si? Nevadí, na e-shopu Queens.cz najdete další hromadu stylových pánských bund.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu