Podzim s Pura Vida

Podzim s Pura Vida

29. října 2020, Pura Vida, sportovní oblečení, legíny, podzim 2020, podzim, tričko s vlečkou

Sponzorované odkazy

Barevné a hlavně originální (nejen) sportovní oblečení české značky Pura Vida si už stihlo udělat skvělé jméno a tak představuje jednu novinku za druhou. K těm nejaktuálnějším patří třeba trička s vlečkou a nápadné mikiny z podzimní kolekce, které budou s klesajícími teplotami čím dál vyhledávanější. Zamilovat se do nich je totiž tak snadné!

Vždy jedinečná Pura Vida

Pestré barvy a divoké vzory, netradiční nápisy a padnoucí, pohodlné střihy – to je oblečení Pura Vida. Nejnovější kolekce pro letošní podzim opět ladí s charakterem značky a jedinečnost podtrhují i podtituly jednotlivých kousků hlásající slogan “Jsi jedinečná”. Tvůrci se opět soustředili i na to, aby oblečení padlo všem, a tak si na své přijdou ženy všech tvarů a velikostí. Ať už hledáte komfortní oblečení do přírody, na sport či na procházku městem, zde natrefíte na ty správné kousky.

Oblečení s příběhem

Něco navíc – to je to, co v dnešní době široké nabídky téměř všeho, spousta z nás hledá. Pura Vida přitahuje pozornost nejen tím, že je to značka česká, ale i kousky s příběhem. Každý má své vlastní poselství a přidanou hodnotu. Třeba jako nová mikina BUBLINA. Provedení v mintové barvě zdobí růžová bublina, díky níž se stane z každé ženy královna ať přijde kamkoliv – i mimo vlastní bublinu. Příběh zdobí i mikinu tvořící pár s legínami Ženy a vlci. Z názvu jste možná poznali inspiraci knihou Ženy, které běhaly s vlky a designérka značky Petruccya stvořila mikinu z příběhů, pohádek a mýtů o ženské odvaze, divokosti a moudrosti. Tento počin je k dostání v limitovaném počtu 99 kusů.

Šaty, nebo tričko?

Jestliže patříte k těm ženám, které se u skříně vždy rozhodují mezi šaty a tričkem, vymyslela Pura Vida důmyslnou variantu – tričko s vlečkou. Prodloužená délka decentně skryje zadeček, takže se dá nosit bez problému i s legínami. Na výběr jsou tři barevná provedení – černé, červené a modré a velikosti S a L.

Foto: Pura Vida

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu