Pandora je dvacetiletá: její přívěšek srdce a prasátko

Pandora je dvacetiletá: její přívěšek srdce a prasátko

20. listopadu 2020, šperky, Pandora, přívěsky, 20 let, výročí, sběratelství, prasátko, srdce

Sponzorované odkazy

Už dvacet let se Pandora věnuje zdobení žen a oslavování jejich krásy. Toto výročí se proto rozhodla oslavit ve velkém stylu a v průběhu roku 2020 nás zásobuje limitovanými edicemi sběratelských přívěsků Pandora Moments. Nově si tak můžete pořídit přívěsky s ikonou prasátka či srdíček. Jakému z nich dáte přednost?

Sběratelské kousky od Pandory

Sběratelství je tím, co značku Pandora ve světě proslavilo. Ženy mohou sbírat pestré přívěsky a uchovávat si tak vzpomínky na nejdůležitější okamžiky svého života. Je tedy logické, že právě sběratelskými přívěsky se značka rozhodla oslavit své dvacetileté působení na trhu. Každý měsíc tohoto roku představuje jeden a každý z nich je předurčen k tomu stát se objektem touhy všech nadšených sběratelek.

Vzpomínka na dětství

Šperk v podobě prasátka není zrovna nejběžnější věcí, čímž však nadchne všechny ženy toužící po originalitě. Odkazuje k dětství, kdy byla jeho růžová podoba běžnou součástí mnoha pohádek a milých příběhů, které jsme měli rádi. V podání Pandory je prasátko stříbrné a kromě vzpomínek na dětská léta nám má připomínat i další charakteristické vlastnosti prasátka – nezlomnost, odhodlání a nevinnost. K dostání je pouze v malém množství, takže pokud toužíte po přívěsku s puncem oslavy 20 let, musíte si pospíšit.

Naše první lásky

Zatímco prasátko se na špercích nevyskytuje úplně běžně, s dalším limitovaným sběratelským přívěskem je to jiné. Srdce patří odnepaměti k nejoblíbenějším motivům nejen na špercích a řadí se i mezi ikony sortimentu Pandory. Má podobu klipového přívěsku a působí jako věčný symbol lásky v té nejčistší podobě. Ať už se jedná o lásku jakoukoliv – tu první, mateřskou nebo třeba lásku v podobě prvního náramku Pandora. Přívěsek je vyroben v charakteristickém stříbře Ag925/1000 a on je k dostání jen v malém počtu kusů.

Foto: Pandora

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu