Jděte s trendy a pořiďte si kousky z uni kolekce Fusakle!

Jděte s trendy a pořiďte si kousky z uni kolekce Fusakle!

8. listopadu 2020, ponožky, Fusakle, Československo, česká značka, doplňky

Sponzorované odkazy

Nedávno jsme si připomněli vznik samostatného Československa. Pokud na tuto dobu rádi s nostalgií vzpomínáte, nejspíš vaše srdce potěší nová kolekce ponožek oblíbené značky Fusakle. Ta se zaměřila na významná místa obou zemí a přenesla je na své ponožky i trička.

Z Karlova mostu až do Košic

Projít se po Karlově mostu, vidět Staroměstský orloj, alespoň jednou vyšplhat na Sněžku – to jsou ikonická místa, které si alespoň jednou v životě přeje navštívit snad každý Čech. Na Slovensku je to pak Michalská věž, Spišský hrad, Košice či Bratislavský hrad. Pokud i pro vás mají tato místa zvláštní význam, proč si nepřipomínat i na ponožkách? „Jsme česko-slovenská značka a vycházíme z našich reálií. Navíc nechceme prodávat jen ponožky, ale chceme jejich prostřednictvím sdělovat nějakou informaci, poselství. Proto tato kolekce čerpá právě z charakteris­tických míst našich zemí – na jedné straně, abychom podpořili vztah k místu, kde žijeme, a na druhé straně, abychom ostatním ukázali, jak pěkná a důležitá místa tady máme a navzájem je v obou zemích představili,“ říká ke kolekci Ján Anguš, zakladatel značky Fusakle.

Dárek (nejen) pro vlastence

Nejnovější počin tvůrců “fusaklí” je jako vždy plný barev, nápadů a hravosti. Jednotlivá místa jsou ztvárněna originálně a skvěle je doplňují i neodmyslitelné osobnosti v čele s naším Krakonošem. Kolekce česko-slovenských ponožek je zajímavá i vzhledem k blížícím se Vánocům. Že by byl pro jednou dárek pro dědečka vybrán tak rychle? Značka Fusakle myslela i na tuto variantu a tak jsou součástí kolekce i originální dárkové tuby a konzervy, které zdobí názvy a obrázky z obou hlavních měst. Radost udělá také dárková krabička Praha s nejvýznamnějšími stavbami z naší metropole a přihodit k ní můžete třeba i jedno z triček.

Foto: Fusakle

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu