Nejlepší parfémové značky? Víme, jaké to jsou!

Nejlepší parfémové značky? Víme, jaké to jsou!

2. listopadu 2020,

Dárek k Vánocům pro ženu i muže? Jednoznačně parfém! Nevíte, jakou vůni má ráda? Nenápadně si očichejte parfémy z jejího kosmetického stolku, nebo vsaďte na osvědčené značky. Na ty se v následujícím článku zaměříme.

Máte svůj oblíbený parfém?Máte svůj oblíbený parfém?

Dobře padnoucí parfém jeho nositelka necítí, její okolí ale ano! Skvěle jí padne, do detailu vystihuje! Je zkrátka její součástí. Víte, kdo tyto věty prohlásil? Samozřejmě že legendární Coco Chanel!

Každá žena chce vonět

Parfémy a toaletní vody jsou velmi úspěšným prodejním artiklem. Není se ani čemu divit. Ukažte na ženu, která nechce příjemně vonět. Vůně totiž o ní mnohé napovídá. V podstatě je součástí její osobnosti. Proto si ženy rády parfémy vybírají samy. To ale neznamená, že ji příjemnou vůní nemůžete překvapit. V tom případě doporučujeme vsadit na osvědčené značky. Naštěstí je z čeho vybírat.

Kolik je na světě parfémů?

Schválně zkuste tuto otázku položit Googlu? Server frangipani.cz vám třeba odpoví, že v roce 1920 bylo poprvé v historii uvedeno 300 nových vůní. V loňském roce jich bylo 3 tisíce! Za posledních dvacet let vzniklo více než 56 tisíc nových vůní! Vybrat z nich jednu je v podstatě nemožné. A k tomu všemu ještě po všech stránkách ideální. Proto se zaměříme na ty nejvyhlášenější.

Nej parfémy všech dob

Které to jsou? I těch je pěkná řádka. Dior, Armani, Chanel, Lancôme, Chloé, Lanvin, Hugo Boss, Paco Rabane, Jil Sander, Gucci, Yves Saint Laurent, Calvin Klein, a mohli bychom pokračovat. I značek parfémů jsou na trhu tisíce. Svou parfémovou řadu například má většina módních značek. A které patří mezi nejoblíbenější?

Velice oblíbený je například Calvin Klein EuphoriaVelice oblíbený je například Calvin Klein Euphoria

Originální Calvin Klein

Většina žen je, co se výběru parfémů týče, konzervativní. Jakmile si oblíbí jednu značku, ráda se k ní vrací. Na serveru Notino.cz obsazuje přední příčky oblíbenosti značka Lanvin, konkrétně věhlasný Eclat D'Arpege. Velmi populární však je i Calvin Klein s úchvatnými vonnými kompozicemi i originálními flakonky s dokonalým designem. Parfémy Calvin Klein, ať již Euphoria, CK One či Eternity se zkrátka stanou ozdobou každého kosmetického stolečku.

Legendární Chanel

V článku o parfémech a toaletních vodách nesmí chybět již v úvodu tohoto článku zmíněné značka Chanel . Legendární Chanel N°5 je dodnes nejslavnější a vůbec nejprodávanější vůní historie. A to přitom byla na trh uvedena už v roce 1921, tedy téměř před sto lety! Ve světě kosmetiky tak představuje stálici typu Elvise Presleyho v hudbě. A na dámském kosmetickém stolečku zkrátka nesmí chybět!

Tradiční Hugo Boss

A co pánové? I ti přeci chtějí vonět. Třeba parfémemem Hugo Boss. Tato značka, která se zaměřuje na luxusní pánskou módu, doplňky a špičkovou kosmetiku, si zakládá na vysoce kvalitních ingrediencích, jež se samozřejmě projevují na kvalitně jejích produktů. Věřte, že muži, po němž zůstává jemné aroma po Hugo Boss No.6, žádná žena neodolá!

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu