Od hodinek k brýlím: značka Bvlgari je jen jedna

Od hodinek k brýlím: značka Bvlgari je jen jedna

26. listopadu 2020, Bvlgari, sluneční brýle, luxusní brýle, doplňky, pánské sluneční brýle

Sponzorované odkazy

Vytříbený smysl pro krásu a estetiku a také jedinečnost modelů jsou hlavními důvody, proč se značka Bvlgari stala po celém světě tak vyhledávanou a naprosto ikonickou. Nyní se rozhodla překročit pomyslné hranice a prvky fungující na pánských hodinkách přenést do zcela jiné disciplíny – do světa slunečních brýlí. Jak tento nápad uspěl?

Krása jako životní styl

Ředitel designu hodinek Bvlgari Fabrizio Buonamassa Stigliani má v tom, proč se právě tato značka řadí k těm nejvyhledávanějším a nejexkluzivnějším, jasno. Podle něj pro Italy není pojem krásy filozofickým zážitkem, ale spíše životním stylem a každodenní potřebou, kterou vnímají. Sám se tímto postojem ve své tvorbě řídí a nebojí se pustit se do větších výzev, třeba vytvoření pánských slunečních brýlí BVLGARI BVLGARI, které vynikají originalitou a inovativním pojetím značce vlastním.

Hodinky, nebo brýle?

Na první pohled sice nebudete při pohledu na nový model Bvlgari váhat, zda se jedná o brýle či hodinky, ale možná vás překvapí, kolik toho sluneční brýle od tikajícího doplňku převzaly. Vedle elegance, inteligentního přístupu a odvážného, nekonvenčního designu je to třeba válcovitý tvar pouzdra či hodinkové ručičky. To vše se stalo tvůrcům při výrobě neotřelého vzhledu brýlí inspirací a mohl tak vzniknout opravdu pozoruhodný kousek. Při navrhování modelu byl také použit kovový materiál pro vytvoření průkopnického looku. Při pohledu na nové brýle je zřejmá interpretace těch nejklasičtějších a zároveň nadčasových brýlí – pilotek. Jsou však předělány tak, aby odrážely nové trendy, o což se starají skla ve tvaru slzy, ultralehký dvojitý můstek nebo bočnice ve sportovním stylu. Ačkoliv jsou vedle černé varianty k dostání také v růžové verzi, nic to neubírá na ryze mužném a elegantním vzezření, které se nese v moderním duchu.

Foto: Bvlgari

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu