Znáte Rollmasks? Je to rolák + rouška v jednom!

Znáte Rollmasks? Je to rolák + rouška v jednom!

15. prosince 2020, Alexmonhart, Rollmask, roušky, rouška, rolák

Sponzorované odkazy

Kolikrát se vám stalo, že jste z domu vyrazili bez roušky a museli jste se vracet, neboť jste po ruce neměli nic, čím by se dala ústenka nahradit? Jestliže vám je tato situace více než povědomá, vězte, že v tom nejste sami. Nejen tento důvod vedl designérské duo Alexmonhart k vytvoření vskutku revoluční novinky s názvem Rollmask.

Rollmasks: nejen pro zapomnětlivé

Zdá se, že roušky budeme nosit ještě dlouhé týdny a možná i měsíce. Pokud jste v tomto směru zodpovědní, ale zároveň občas i zapomnětliví, může pro vás být skvělým řešením Rollmask. Jedná se o speciálně střižený rolák, který zároveň funguje i jako rouška. Je tedy velmi elegantním a stylovým řešením současných požadavků na ústenky na veřejných prostranstvích. Rolák jednoduše natáhnete, pokud přijde potřeba zakrýt ústa a nos, a poté ho můžete opět nosit tako zcela běžný rolák. Střih v oblasti krku je řešen a navržen tak, aby se jeho nositelé cítili v okolí lidí bezpečně a pohodlně. Je vyroben z hladké prodyšné bavlny, která je komfortní a umožňuje také vrstvení.

V praktické černé

Stejně, jako je černá barva praktická u spousty dalších doplňků a oblečení, je tato barva právem velmi oblíbená i u roušek. Zvláště ženy dají nejspíš za pravdu, že na světlých rouškách jde ihned vidět otěry make-upu či rtěnek. A tak je i Rollmask nabízen v černé barvě. K dispozici jsou pak dva modely – slim fit a regular a také všechny běžné velikosti. Ozdobou celého kousku jsou pak výšivky Alexmonhart, dua, které má tento zajímavý počin na svědomí. Jedná se o manžele Alexandru Steklík Monhart a Daniela Steklíka, kteří, ač nemají módní obor vystudovaný, se uchytili právě v tomto odvětví. A vidí to jako výhodu, protože díky tomu mají hodnoty pro vytvářené věci nastavené jinak. Například v tom ohledu, že by měli zákazníka přežít a dělat radost i dalším generacím.

Foto: Alexmonhart

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu