Dejte vale chladu: s Thallo šálem je to hračka!

Dejte vale chladu: s Thallo šálem je to hračka!

2. prosince 2020, Thallo, šál, šála, doplňky, MIK, Jana Mikešová

Sponzorované odkazy

Dny, kdy je ranní vzduch čím dál chladnější a zima vtíravější, jsou opět tu. Teplý kabát je základním předpokladem k tomu, abychom se udrželi v teple, ale pomoci tomu mohou i vhodné doplňky. K těm nejoblíbenějším a také nejpříjemnějším patří šála. Ale neměla by to být šála jen tak ledajaká. Co letos vsadit na kvalitní materiál, ruční zpracování a českou značku zároveň? S Thallo šálem je to možné.

Nedejte zimě šanci

Pokud se chceme v zimě skutečně zahřát, jsou kvalitní materiály tím nejdůležitějším krokem. Vedle toho jsou také ve srovnání s těmi levnějšími příjemnější na nošení, déle vydrží a už na první pohled vypadají lépe. Nebojte se tedy zainvestovat, dlouhověkost takového produktu vám to vrátí. Ukázkou kvalitních pletenin je značka MIK, pod níž tvoří designérka Jana Mikešová. Ta svou tvorbu staví z velké části právě na pleteninách a vedle svetrů představuje také šál Thallo, který se okamžitě zařadil k designérským must-have kouskům letošní zimy.

V hřejivé náruči šálu Thallo

Šál Thallo sází na ty nejhřejivější a zároveň luxusní materiály. Je vyroben ze směsi alpaky a hedvábí, druhá varianta je tvořena z vlny a mohéru. Šál je velký, takže se do něj příjemně zachumláte, ale přitom zůstává lehký jako pírko, aby bylo jeho nošení co nejkomfortnější. Snadno jej zakomponujete do svého zimního outfitu dík bohatým barevným variacím. K dostání je ve smetanové, světle šedobéžové, zrzavé, zelené, hořčičné a pudrové barvě. K šálu Thallo si můžete pořídit i pletenou čepici ve stejné barevné šále, takže bude váš look kompletní. Šál, který si můžete pořídit za 2600 Kč bude skvělý i jako vánoční dárek pro každou ženu, která chce i v chladu vypadat elegantně a stylově. Zároveň tím v této těžké době podpoříte kvalitní řemeslnou tvorbu a české tvůrce.

Foto: MIK

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu