Ben Cristovao je tváří About You

Ben Cristovao je tváří About You

18. listopadu 2020, Ben Cristovao, About You, store, online store, nakupování, kampaň, idol, tvář značky

Sponzorované odkazy

Ben Cristovao, finalista soutěže Česko Slovenská Superstar, výrazná tvář současné české hudební scény a sportovec v jedné osobě se spojil s About You a stal se tak vůbec prvním mužským idolem této společnosti u nás.

Ben Cristovao x About You

Společnost About You, jeden z největších módních online storů v Evropě, dlouhodobě staví svou propagaci na konceptu spolupráce s idoly. Vybrané idoly, tedy tváře společnosti, tak mohou inspirovat nejen svou osobností, ale i svým módním stylem, který si můžeme ihned pořídit. Celé nakupování se tak stane zážitkem. Ben Cristovao do tohoto konceptu skvěle zapadnul díky svému stylu, který je autentický, městský a cool. Zároveň může široké publikum oslovit i svým životním stylem. Ben je vegan a ochránce zvířat a planety a v neposlední řadě také dělá mezi mladými studenty osvětu ohledně nástrah internetu. „Jsem opravdu šťastný, že mohu být prvním mužským idolem ABOUT YOU v České republice. Jsem rád, že mám příležitost lidi inspirovat nejen svou hudbou, ale také svým stylem. Těším se na další spolupráci. Společně si užijeme ještě spoustu zábavy, slibuji!" říká zpěvák, který bude Českou republiku reprezentovat v soutěži Eurovision Song Contest 2021.

Nezaměnitelný styl

Celý styl Bena Cristovaa se odráží i ve fotografiích pořízených pro kampaň. Ta získala kulisu hamburského parkoviště, aby fotografie vyzařovaly kýžený streestylový a městský nádech.„Bylo pro nás důležité vyjádřit při focení Benův osobitý styl. S našimi idoly nám jde vždy především o to zdůraznit jejich vlastní styl. Česká republika je jedním z našich prioritních trhů, proto spoléháme na Bena jako náš první mužský idol a brzy s ním představíme také capsule kolekci," vysvětluje Elena Reudenbach, Team Lead Relationship Marketing manažerka společnosti ABOUT YOU.

Foto: About You

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu