Nebuďte za šedou myšku: Pura Vida vám s tím pomůže!

Nebuďte za šedou myšku: Pura Vida vám s tím pomůže!

27. prosince 2020, Pura Vida, legíny, zimní legíny, zateplené legíny, sport, sport v zimě

Sponzorované odkazy

Sportování v zimě, pokud nemáme na mysli vyloženě zimní sporty, se často vyhýbáme. Často je na vině nekomfort, který kvůli nevhodnému oblečení například při běhu můžeme pociťovat. S tím správným vybavením ale může být i sport v zimě zábava a radost. A navíc můžete přírodu i ulice rozzářit barvami a originálními vzory! Jak? S Pura Vida!

Zima nemusí být nudná

Brzké stmívání, pošmourno, mlhy i časté srážky, to vše k zimě patří a způsobuje to pocit, že je vše šedé a tmavé. Proč tedy tuto atmosféru trochu nerozsvítit svým outfitem? Pomůže vám s tím Pura Vida, značka proslulá svými legínami s nevšedními motivy, které navrhuje designérka Petruccya. Nově je tento ikonický produkt značky k dostání i v zateplené verzi, takže vašim venkovním aktivitám už nebrání vůbec nic.

Sportování v teploučku

Ať už se chystáte na lyže, brusle, běžky, běh nebo třeba jen zimní procházku, nově vás mohou provázet a zároveň hřát legíny Pura Vida v zimní verzi. „Všechny zateplené legíny jsou ušité z vysoce kvalitního materiálu roubaix, který tvoří vlákna lycra. Na rubu mají vysoký vnitřní vlas, který přirozeně udržuje tělesnou teplotu. Materiál má také speciální antibakteriální úpravu, která zabraňuje tvoření bakterií a mikroorganismů. Látka je extrémně pružná, přizpůsobivá, odolná a příjemná na dotek,“ říká Petra Němečková, spoluzakladatelka značky Pura Vida.

Dejte šanci barvám

Kromě legín vás však Pura Vida připraví na zimu i prostřednictvím dalších kousků oblečení. Na chlad můžete vyzrát pomocí pestrých softshellových kabátů, originálních sportovních prodloužených vest a chybět nemůže ani bohatá nabídka doplňků. Se zbytkem zimního outfitu můžete sladit čepici, která vás nebude ani škrtit ani kousat a navíc je zdobená jedinečnou autorskou výšivkou. Jakou barvu bude letos zima mít, je tedy jen na vás.

Foto: Pura Vida

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu