Pandora zbrojí na Vánoce 2020: kolekce Timeless

Pandora zbrojí na Vánoce 2020: kolekce Timeless

5. prosince 2020, Pandora, šperky, náramky, přívěsky, Pandora Timeless, Vánoce, prstýnky, náušnice

Sponzorované odkazy

Motivy vloček, zasněžené krajiny a třpytivých hvězd na temné obloze se neobjevují jen na vánočních přáních a dekoracích. Sluší i šperkům, které dokonale doladí výjimečnost sváteční atmosféry a stejně tak jsou i skvělým dárkem pro nejbližší. Ty pravé můžete najít ve vánoční kolekci Timeless od Pandory, která každé ženě umožní být hvězdou (nejen) letošních svátků.

Přichází čas zazářit

Blíží se čas Vánoc, který chceme strávit v klidu a míru se svou rodinou a přáteli. A i když šperky ani dárky nejsou na vánočních svátcích to hlavní, krásné vzpomínky, které v těchto chvílích vznikají, si můžeme prostřednictvím šperků uchovávat a připomínat. Při pohledu na prstýnek, který jsme našli pod stromečkem, nebo kdykoliv si vezmeme náramek, který s námi byl i u slavnostní rodinné večeře, šťastné chvíle si vybavíme a znovu nás zahřejí u srdce. Přesně takovou funkci plní i šperky Pandora z kolekce Timeless, která navíc svou nadčasovostí pramenící už z názvu může dělat radost i následujícím generacím.

Slavnostní jako svátky samy

Pandora Timeless vyniká nekonečnou elegancí, třpytem a dokonalým zpracováním. Nechybí v ní nové náramky, náhrdelníky, náušnice, prsteny ani oblíbené přívěsky, takže v šperk pro doladění svátečního outfitu objeví každá z nás. „Tato kolekce klasických, třpytivých šperků dokonale ladí se zasněženými krajinami a společenskými událostmi v tomto období,“ uvádí kreativní ředitelé VP společnosti Pandora Francesco Terzo a A. Filippo Ficarelli. Něco navíc jednotlivým kouskům kolekce dodává ruční dokončování šperků, které tak ukazuje neuvěřitelnou řemeslnou zručnost tvůrců. Okázalost a rozmanitost pak dodávají použité materiály, které jsou navíc z velké části recyklovány – stříbro, zlatě zářící kov Pandora Shine či jemný a ženský růžový kov Pandora Rose.

Foto: Pandora

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu