Vánoce jsou za dveřmi: Tipy na vánoční dárky

Vánoce jsou za dveřmi: Tipy na vánoční dárky

13. prosince 2020, dárky, tipy na dárky, vánoční dárky, Vánoce, dárky pro ženy, dárky pro muže, dárky pro děti

Sponzorované odkazy

Na podzim se nám vždycky zdá, že času na shánění dárků je dost. Najednou je tu však prosinec a nápady, natož dárky samotné, stále nikde. Pokud je i vám tento scénář více než povědomý, určitě pár “Ježíškovských” tipů přivítáte. Nehodilo by se vašim blízkým třeba něco z tohoto?

Dárky pro ženy

Zapomeňte na praktické věci a obdarujte svou drahou polovičkou něčím, co si tajně přeje každá z nás. Něčím skutečně krásným, co sice nepotřebujeme, ale chceme. Zmínila někdy vaše žena či přítelkyně parfém, který ji okouzlil? Nedošel jí právě drahý krém, který si už sama kvůli ceně znovu nekoupí? Zkuste zavzpomínat a možná ten pravý dárek objevíte. Pokud vás však paměť zklame, nezoufejte. Existují dárky, s nimiž skoro nelze šlápnout vedle. Tráví vaše žena volný čas běháním či v posilovně? Určitě ji potěší nové sportovní oblečení. Potrpí si na luxus a obléká se elegantně? Pak jí udělá jistě radost krásná nová kabelka, rukavice nebo šperk.

Dárky pro muže

I muži dostávají rádi dárky pro radost a ne potřebu. A opět je ideální vycházet z jeho koníčků a zálib. Je váš drahý spíše v garáži než doma? Pak bude správnou volbou nové nářadí či knížka plná rad a tipů pro kutily. Sportovce potěší jak nové vybavení, tak i vstupenka na důležitý zápas či kniha o jeho oblíbeném hráči. I muže ale baví svět módy, krásy a designu, takže parfém nebo nová kožená aktovka do práce budou určitě správnou volbou.

Pro děti

Orientovat se v tom, co je v dětském světě právě in, je nejen pro rodiče skutečným oříškem. Pokud je tedy dětský seznam pro Ježíška příliš krátký nebo nereálný, je třeba zapojit fantazii. Poohlédněte se po různých hrách, které rozvinou jejich tvořivost či zvědavost. Holčičky i kluky potěší staré dobré lego, puzzle, ty starší pak ocení i knížky. Víme sice, že měkké dárky nepatřily k našim oblíbeným, ale především holčičky určitě hezké šaty potěší. A pro teenagery pak existují nabité dárkové karty, třeba do Fashion Arena Prague Outlet centra.

Foto: Fashion Arena Prague Outlet

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii vánoční dárky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu