Co má společného Khaki, Peach Rose a nová podprsenka? Jsou od Circlle!

Co má společného Khaki, Peach Rose a nová podprsenka? Jsou od Circlle!

21. prosince 2020, Circlle, česká značka, sportovní oblečení, dámské oblečení, oblečení na jógu, sportovní podprsenka

Sponzorované odkazy

Věděli jste, že i sportovat můžete v českém oblečení, které navíc klade důraz na etiku a udržitelnost? Pokud ne, zaměřte svou pozornost na značku Circlle, která všechny tyto aspekty splňuje. Jejich tvorba je navíc ženská a minimalistická a hodí se i na běžné nošení. Nyní se nabídka rozšiřuje o nové barevné tóny i jednu produktovou novinku.

Sportujte udržitelně a nadčasově

Je jen na nás, v čem se rozhodneme sportovat. Pokud ale i v jiných oblastech věnujeme pozornost udržitelnosti a ekologii, byla by škoda sportovní oblečení z těchto požadavků vynechat. Sehnat etické sportovní oblečení je totiž snadné, seženeme jej i u nás. Česká značka Circlle si klade za cíl, aby se takové sportovní kousky staly naprostým standardem pro nás všechny a mohli jsme tak společně vykročit k ekologičtější budoucnosti. Ruku v ruce s tím však jde i nadčasovost. Produkty Circlle jsou tak jednoduché a minimalistické, aby nikdy nevyšly z módy a mohly nám dělat radost dlouhá léta. Tuto myšlenku tvůrci nově podporují i barvami Peach Rose a Khaki, které přibývají do kolekce Power. Jemná a decentní Peach Rose bude vynikat na legínách i podprsence Brianě a rozzáří každý nejen podzimní den. Pro zastánce tlumenějších odstínů je tu tón Khaki, který sedne naprosto každému.

Vrchol pohodlí: podprsenka Briana

Další novinkou značky Circlle je sportovní podprsenka Briana. Jejím cílem je potěšit ty, kteří milují módu a chtějí vypadat skvěle, ale zároveň vyžadují ten nejvyšší komfort. Střih je volen tak, aby sedl každému typu postavy. Stylová délka a rafinované řešení zadního dílu z podprsenky také dělá skvělého pomocníka nejen při cvičení, ale i při běžném denním nošení. Ať ji obléknete kamkoliv, můžete si být jistá, že vás nezklame při žádném pohybu.

Foto: Circlle

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu