Timewood: krásné sety, které udělají mužům radost

Timewood: krásné sety, které udělají mužům radost

7. prosince 2020, pánské sety, dřevěné knoflíčky, dřevěné motýlky

Sponzorované odkazy

Pro skutečné gentlemany značka Timewood uvádí na trh a nyní představuje pánské sety pro společenské příležitosti. Pokud tedy nevíte co drahé polovičce koupit pod stromeček, inspirace od Tomewood vám možná pomůže.

Každá velká slavnostní událost si žádá vhodný společenský oděv. Je třeba věnovat pozornost výběru nejen dobře padnoucímu obleku a kvalitní obuvi, ale také doplňkům, které doladí celkový outfit.

Ručně vyrobené dřevěné sety z černého santalového dřeva od české značky Timewood obsahující motýlek, kovové manžetové knoflíčky s vloženým dřevěným prvkem a kapesníček v barvě vázání motýlku, budou dokonalou tečkou obleku každého gentlemana.

Z čeho můžete vybírat?

Dřevěný set Timewood Blue

Sada obsahuje apartní krásně vyřezávaný dřevěný motýlek, manžetové knoflíčky a nechybí ani kapesníček v barvě vázání motýlku. Cena setu činí 1 190 Kč.

Dřevěný set Timewood Black

Opět je v sadě k mání originální vzdušné vyřezávaný dřevěný motýlek, unikátní manžetové knoflíčky a samozřejmě kapesníček v barvě vázaní motýlku. Cen setu je 1 190 Kč.

Bambusové manžetové knoflíčky

Nebo můžete sáhnout po dřevěných manžetových knoflíčcích. Tyto stylové dřevěné manžetové knoflíčky vyladí pánský outfit k dokonalosti. Bambusové dřevo je krásné, lehké a manžetové knoflíčky z něj opravdu originální. K mání jsou kulaté nebo hranaté verze, knoflíčky ve tvaru kníru, nebo ve tvaru knoflíku s naznačenými dírkami. Každý pár manžetových knoflíčků vyjde na 420 Kč.

O značce Timewood

Česká značka Timewood má mnoho tváří. Představuje lásku k přírodě a přírodnímu materiálu – dřevu, ale také vyzdvihuje osobnost každého nositele jejich výrobků. Do sortimentu Timewood patří hodinky, sluneční brýle, motýlky a reproduktory. To vše z kvalitně zpracovaného dřeva.

Všechny originální dřevěné stylové sety od české značky Timewood jsou k zakoupení na www.timewood.cz.

Zdroj foto: Timewood

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky, ostatní, ostatní, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu