Třpytivé Vánoce s Bvlgari

Třpytivé Vánoce s Bvlgari

9. prosince 2020, Bvlgari, šperky, hodinky, vánoční kampaň, vánoční kolekce, Holiday kolekce, Vánoce

Sponzorované odkazy

Až z dalekého Říma, kde Bvlgari sídlí, nám tato ikonická značka luxusních šperků, doplňků a parfémů přináší své vánoční poselství. To říká, že v tento čas si můžeme přát cokoliv, a pokud bude přání plné lásky, emocí a snů, jedná se o více než pouhé přání. Nebojte se tedy snít a doufat a žijte kouzlem přítomného okamžiku ve stylu Bvlgari. Alespoň o Vánocích.

Řím: Město přání

Věčné město, kde se začal psát nejen příběh značky Bvlgari, se stalo inspirací letošní vánoční kampaně. Řím tvůrce nadchl svou hvězdnou oblohou, atmosférou svých večerů i svátečním duchem, z něhož číší bezstarostnost a čistá radost. Ta se promítla nejen do kampaňových fotografií, kde si lidé užívají při vánočních večírcích či velkolepých procházkách městem, ale i do designu produktů. Z nich je patrná velkolepost a nekonečný třpyt a lesk, které k Vánocům neodmyslitelně pat­ří.

Symbolika podle Bvlgari

Šperky pro Holiday sezónu 2020 se Bvlgari rozhodlo zahalit do svých ikonických symbolů a emblémů. Okolo krku se tak v podobě náhrdelníku omotává úchvatný a charismatický had, doplňuje jej elegantní a vznešený páv, nechybí mocný lev či štěstí přinášející čtyřlístek. Neméně tyto symboly vynikají i ve formě náramků či prstenů. Pokud se některý z těchto šperků rozhodnete věnovat jako dárek, oslní obdarovaného i samotné balení, kde papír taktéž evokuje hvězdnou oblohu nad Římem.

Hodinky jako dokonalý dárek

Kombinace modré a stříbrné, blyštivé detaily i zvířecí symboly se promítly i do designů hodinek stvořených pro vánoční kolekci. V nabídce jsou pánské i dámské modely a najdeme je v rozmanitých tvarech a barvách. Ať už preferujete klasické tvary a jednoduchost, nebo obdivujete extravaganci a asymetričnost, přijdete si na své. Jedno je však jisté – hodinky Bvlgari budou tak či tak vrcholem řemeslné zručnosti, luxusu a nadčasovosti.

Foto: Bvlgari

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky, šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu