Móda je hra, tak si hrejte!

Móda je hra, tak si hrejte!

29. prosince 2020, Louis Vuitton, Game On, kolekce, kabelky, luxusní kabelky, dámské oblečení, LV

Sponzorované odkazy

Móda znamená pro každého něco jiného – pro jednoho je to zábava, pro druhého možnost sebevyjádření, někdo ji neřeší vůbec. Louis Vuitton a kreativní ředitel Nicolas Ghesquièr v ní však vidí především hru a přichází proto s kolekcí Game On, která tento postoj odráží. A hra může začít!

Karetní partie ve stylu Louis Vuitton

Tvůrčí svoboda a nekonečné možnosti jsou tím, co Nicolase Ghesquièra baví nejvíce. V kolekci Game On představené v rámci série Louis Vuitton Cruise 2021 to designér dokazuje prostřednictvím hry s plátnem, linkami, ikonickými kvítky Monogram i čtyřmi motivy spojenými s kartami. Celou pomyslnou partii rozehrává věhlasný francouzský módní dům pomocí legendárního plátna Game On Monogram, kde s bílým a černým pozadím kontrastují výraznější tóny modré a červené. Pozornému oku pak neujde, že místo známého kvítku zaujímá malinký symbol srdce.

Léa Seydoux ve víru hry

Hvězdou kampaně ke kolekci Game On se stala Léa Seydoux, francouzská herečka a zároveň ambasadorka značky Louis Vuitton. Série fotografií ji zachycuje ve fantazijním světě, kde hlavní slovo mají listy, žaludy, kule a samozřejmě i všemocné srdce. Herečka pózuje spolu s populárními modely kabelek, které získaly nový kabát – samozřejmě karetní. Obří srdce a květy v pestrých tónech vynikají na modelech Dauphine, Speedy, Neverfull a Keepall a kabelka Monogram Heart se pyšní dokonce srdcovitým tvarem. Capucines BB a model Twist pak září v bílé kůži stejně jako kabelka Square, která patří ke skutečným esům v rukávu LV. Kabelkami však kolekce pojatá také jako průřez nejznámějšími kousky této značky nekončí. Své srdce totiž nechají vyniknout třeba i sportovní boty Archlight v bílé barvě s výrazným symbolem lásky. Odhoďte starosti a užijte si nekonečné dobrodružství a zábavu s Louis Vuitton. Kolekce Game On je totiž sázkou na tu správnou kartu.

Foto: Craig McDean / Louis Vuitton

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky, luxusní kabelky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu