Lodičky značky Shoedaism: ten nejosobnější dar

Lodičky značky Shoedaism: ten nejosobnější dar

11. prosince 2020, Lodičky, botky, značka Shoedaism, Vánoce, dar, dárek

Sponzorované odkazy

Pánové, chcete svým drahým polocvičkám darovat něco jedinečného, a velmi osobního? Pokud má vaše drahá v oblibě podpatky, neváhejte. Nic jiného, než exkluzívní dámské střevíce z dílny české obuvnické návrhářky Karin Onderkové to nemohou být!

Naše dnešní inspirace je však inspirací nejen pro pány a dárek (nejen) k Vánocům. Dámám možná nákup originálního a jedinečného obuvnického dárku, který jen tak někdo nemá udělá rovněž obrovskou radost.

střevíce Gigistřevíce Gigi

Protože kdo může říci, že má botky přímo obuvní designérky? Česká obuvnická designérka Karin Onderková tvoří pod značkou Shoedaism. A její střevíčky se vzkazem či věnováním mohou být tím pravým a jedinečným dárkem i koupí.

Lodičky Shoedaism jako ten nejosobnější dar – to je to, oč tu běží. Proč? Protože boty značky Shoedaism jsou vyrobeny z nejkvalitnější italské kůže. Na první pohled zaujmou superfeminními tvary s důrazem na netradičně řešený podpatek. Mohou se tak stát velice osobním předmětem.

střevíčky Loizastřevíčky Loiza

Jen jedny jediné

Pokud pánové budete chtít oartnerku ohromit, jděte do toho a nechte si vyvýšený prostor mezi podpatkem a podrážkou unikátních botek ozdobit osobním přáním či věnováním. Dámy, které si botky koupí samy, mohou zvolit své iniciály.

Text bude do kůže vepsán laserem a stane se tak navždy součástí boty. Vzkaz z lásky, který nebude nápadný na první pohled, ale jeho nositelka o něm bude vědět a vždy ji zahřeje u srdce, když na něj pomyslí. Kdo by si nepřál takový dárek?

střevíce Kimstřevíce Kim

A ceny střevíčků?

  • Střevíčky Andrea jsou k mání za 15 200 Kč
  • Střevíčky Lea mají cenu 10 300 Kč
  • Střevíčky Loiza stojí 10 600
  • střevíčky Gigi vydjou na 12 500 Kč
  • Střevíčky Juno vyjdou na 13 500 Kč

V případě vytvoření osobního vzkazu laserem se cena navyšuje o 1 500 Kč.

střevíčky Andrejastřevíčky Andreja
  • K mání spolu s dalšími modely na www.shoedaism.shop.cz
  • Zdroj foto: Shoedaism
  • Úvodní foto: střevíčky Lea
Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu