BVLGARI představuje barevný Glamour

BVLGARI představuje barevný Glamour

25. prosince 2020, kolekce, Vánoce, Bvlgari, barevný Glamour, parfémy hodinky, šperky, oděvy

Sponzorované odkazy

Jedinečné šperky pro sváteční a jedinečné příležitosti – to je Bvlgari. Ideální kousky pro jakýkoli čas a jako dárek kdykoli. A barevný Glamour je skvostná kolekce zcela vystihující to, co není řečeno…

Užijte si okamžik a prožijte kouzlo s nadčasovými a ikonickými šperky, které vydrží věčně. Vytříbenost a elegance se setkávají v jedinečných kolekcích šperků Bvlgari. Kombinace barevných drahých kamenů je inspirována římským joie de vivre a italskou krásou.

Dokonale originální

Každý jednotlivý šperk propůjčí svěží nádech barev vašemu stylingu – dokonale sedne ženám, které se nebojí vyniknout, pohrávat si s kontrasty a kombinovat je v osobitém pojetí. Luxusní oděvy a šperky podmanivé krásy nám nabízí značka s výrazným italským stylem – Bvlgari (Bulgari).

Bvlgari není z Bulharska

I když název Bvlgari evokuje destinací Bulharsko, je to jinak. Světová značka Bvlgari nese jméno podle svého zakladatele řeckého původu Sotiria Bulgari. Původ značky Bulgari je tedy v malé vesničce v oblasti Epirus v Řecku. Tam Sotirio vytvářel vzácné rytiny ze stříbra. Až poté přišly do Bvlgari šperky a m=dní doplňky s hodinkami. A pak ještě v roce 1992 přidala značka Bulgari do svého portfolia výrobu exkluzivních parfémů, zahájenou Eau Parfumée au thé vert.

Všude po světě

Mnoho věcí se v průběhu doby ve značce změnilo a dnes má Bvlgari exkluzivní obchody v největších městech po celém světě. Jejich tvorba je neustále vylepšována, inovována zachovává si znak luxusu, vysoké kvality a profesionality vyvedení každého jednotlivého kousku značky.

Luxus a kvalita

Dnes je Bvlgari světová firma s širokým záběrem luxusního zboží, zabývající se ruční i průmyslovou výrobou a prodejem šperků, hodinek, průmyslovou výrobou parfémů a kožené galanterie.

Kolekce barevný Glamour

Jejich vánoční kolekce ve stylu barevného Glamour jistě potěší nejednu dušičku. Jejich klenoty jsou stále inspirovány nadčasovou krásou řeckého a římského umění, což se promítlo i do kolekce barevný Glamour. V ní je jednoznačně jasný element módního stylu v souvztažnosti se šarmem a krásou jako takovou.

Zdroj foto: Bvlgari

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii parfémy a vůně, šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu