Zrychlit a ušetřit čas s kufry Montblanc x Pirelli

Zrychlit a ušetřit čas s kufry Montblanc x Pirelli

8. února 2021, Limitovaná edice, zavazadla, kufry, Montblanc x Pirelli

Sponzorované odkazy

Spolupráce poháněná dokonalostí, výkonem a rychlostí. Značky Montblanc a Pirelli uvádějí na trh novou limitovanou edici cestovních zavazadel, která jsou vybavena mini pneumatikami Pirelli se speciální gumovou směsí, vycházející z ikonické pneumatiky P ZERO™.

Limitovaná edice Montblanc x Pirelli

Po představení první kapsulové kolekce v roce 2019 Montblanc a Pirelli přicházejí s novou limitovanou edicí zavazadel s kolečky vyrobenými podle ikonických pneumatik P ZERO™, vytvořenou pro cestující, kteří hledají výkon, odolnost a pohodlí.

Lehká zavazadla z černého polykarbonátu s detaily z pogumované červené kůže jsou vybavena precizní rukojetí a výkonnými kolečky s kuličkovými ložisky, navrženými inženýry značky Pirelli. Nově vyvinutá gumová směs zajišťuje odolnost, tichý pohyb koleček a opírá se o tradici mobility a rychlosti, kterou značka Pirelli představuje již od roku 1872. Dezén kola pak odráží vzor běhounu na pneumatikách P ZERO ™ Pirelli.

„Pneumatikami Pirelli P ZERO™ je vybaveno velké množství těch nejvýjimečnějších a nejvýkonnějších sportovních vozů současnosti, protože díky vylepšené přilnavosti a ovládání zaručují extrémní výkon. Těmito novými kolečky, které obsahují speciální gumovou směs a ikonický dezén Pirelli, vnášíme do sortimentu cestovních doplňků identické zaměření na výkon. Chceme uspokojit náročné potřeby cestujících, kteří vyhledávají luxus, co nejefektivněji a nejstylověji," říká Nicolas Baretzki, Montblanc CEO.

P ZERO™

P ZERO™ je produktem Ultra High Performance, který spojuje zkušenosti značky Pirelli získané v motorsportu a během mnohaleté spolupráce s předními výrobci automobilů. Více než jen značka, pneumatika Pirelli P ZERO™ je mnohými považována za ikonu. Její slavné jméno, uznávané fanoušky výkonných automobilů po celém světě, znamená technologii, vášeň a exkluzivitu.

Otočná, 360stupňová kolečka s kuličkovými ložisky odrážejí asymetrický motiv dezénu P ZERO™. Test hluku provedený v laboratořích Pirelli potvrdil, že tato nová kolečka poskytují 10% redukci hluku a jeho homogennější distribuci v celém zvukovém spektru, zvláště ve srovnání s již tak tichými kolečky řady kufrů Montblanc #MY4810. Je to právě díky speciální gumové směsi vyvinuté ve výzkumných a vývojových laboratořích značky Pirelli.

Testy s Pirelli

Zkušenosti značky Pirelli v oblasti mobility, rychlosti a výkonu se snoubí s vášní značky Montblanc pro vytváření inovativních, stylových a technicky funkčních produktů, díky kterým je cestování pohodlnější. Uvnitř kabinových zavazadel najdete na jedné straně prostornou přihrádku s elastickými pásy a na protější černou síťku se zipem, která usnadňuje uložení oblečení a doplňků. Kufr je též vybaven kapsičkou na vizitky.

Uhlazená estetika je umocněna elegantními detaily, inspirovanými ikonickými designovými kódy, jako je červená zavazadlová jmenovka, dynamický sportovní design hliníkového ráfku, převzatého ze skutečného paprskového vzoru kol automobilů, či laserem vyryté logo „Montblanc x Pirelli" na rukojeti kufru.

Co vše v limitce najdete?

Limitovaná edice Montblanc x Pirelli byla vytvořena společně se značkou Pirelli Design, která se specializuje na koncepci inovativních projektů ve spolupráci s partnery. Limitka z produktové řady cestovních zavazadel Montblanc #MY4810 čítá

  • Odlehčenou skořepinu z černého polykarbonátu
  • Tvrdé nylonové rohy s matným efektem, odolné proti poškrábání
  • 360° otočná kolečka s kuličkovými ložisky, která zrcadlí asymetrický motiv dezénu P ZERO™
  • Pomalejší opotřebení stopy běhounu pro delší životnost a odolnost
  • Červené logo P ZERO™ PIRELLI na kolečkách vybavenými mini pneumatikami
  • Vrchní madlo z červené pogumované kůže a boční madlo z černé kůže pro lehčí zvedání a ukládání zavazadla
  • Teleskopickou rukojeť s možností aretace v různých polohách je ozdobená logem spolupráce
  • Červenou zavazadlovou jmenovku s reflexní kresbou Pirelli

Kabinová zavazadla Montblanc x Pirelli v limitované edici #MY4810 v prodeji od listopadu 2020. U nás v Butiku Montblanc, Pařížská 98/17, Praha 1 a na www.montblanc.com.

Zdroj foto: Montblanc

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii cestování a gastronomie, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu