Louis Vuitton kolekce pro zimu 2020

Louis Vuitton kolekce pro zimu 2020

3. prosince 2020, Louis Vuitton, dámské boty, obuv, zimní obuv, kolekce pro zimu 2020

Sponzorované odkazy

Výrazná, ležérní, urbanistická a také mladistvější, to je nová kolekce dámské obuvi Louis Vuitton pro letošní zimu předvádí iconoklastickou módu, která potírá genderové linie.

Nicolas Ghesquiere, umělecký ředitel dámských kolekcí Louis Vuitton, pracuje s ikonickým vzorem, který získal v průběhů desetiletí nekonečné množství podob. Klasický design znovu ožil ve formě žakárové textilie s názvem Since 1854.

Reinterpretované plátno

Hvězdou kolekce pro tuto sezónu je tedy reinterpretované plátno, které bylo poprvé představeno na přehlídce kolekce podzim/zima 2020, spolu s ikonickým motivem Monogram.

Since 1854

Archivní žakárová textilie Since 1854 se skvěle hodí k elegantním kotníčkovým botám Silhouette či sandálům Podium. Oba modely jsou snadno zapamatovatelné díky podpatku ve tvaru kvítku Monogram.

LV Archlight

Plátno se objevuje i na ležérnějších teniskách LV Archlight (letos v zimě jsou dostupné i ve vintage „used“ verzi) a polobotkách LV Beaubourg. Plátnu Monogram vzdávají hold boty v pánském stylu Chelsea.

Laureate a Metropolis

Tímto stylem jsou ovlivněny i další výrazné modely jako Laureate, naprosto neodolatelné kotníčkové boty s výraznou platformou Metropolis – model, který spojuje military inspiraci s hravostí Monogramu.

Matador

Matador s výrazným čtvercovým podpatkem a se špičatým tvarem s kontrastními detaily evokuje další klasiku: westernové kotníčkové boty zvané „koně“. K dispozici jsou v černé a stříbrné barvě s drobným zlatým řetízkem a dvoubarevným řemínkem v designu Monogram, nebo v kombinaci černé a červené či černé a plátna Monogram.

Kolekce obuvi pro sezónu zima 2020 je aktuálně v prodeji v buticích Louis Vuitton.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu