Stylové roušky: Novodobý doplněk

Stylové roušky: Novodobý doplněk

31. prosince 2020, stylové roušky, značkové roušky, doplněk, ochrana úst a nosu,

Sponzorované odkazy

Roušky jsou v posledních měsících to. Co nás docela dost charakterizuje. Nosíme je pro případ potřeby stále u sebe, aktuálně na obličeji, přikrýváme si ústa a nos, a nějakou záložní máme vždy u sebe. I proto módní značky začaly produkovat kromě klasických kousků oblečení také stylové roušky. V online e-shopu Queens, kde najdete běžně streetwear oblečení, outdoor botky, doplňky a tašky či batohy, jich také mají docela dost. Přinášíme tipy na ty nej.

Vyberete si i vy?

Levis 3Pack Bandana Reusable Face CoverLevis 3Pack Bandana Reusable Face Cover

Levis 3Pack Bandana Reusable Face Cover

Značka Levis pro vás připravila balení tří cool roušek s bílým bandana motivem a decentním logem. Roušky jsou v barvě tmavě modrá, světle modrá a fialová. Balení roušek značky Levis vás vyjde na 359 Kč.

Levis 3Pack Bandana Reusable Face CoverLevis 3Pack Bandana Reusable Face Cover

Levis 3Pack Bandana Reusable Face Cover

Druhým balíčkem tří roušek od značky Levis potěšíte ve stejném stylu jako předchozí (s bandana motivem a logem) především ty, kteří mají rádi barvu černou, tmavě modrou a červenou. V těchto barvách v tomto balení roušky totiž jsou. Balíček vyjde na 359 Kč.

adidas Originals 3Pack Face Cover Small černáadidas Originals 3Pack Face Cover Small černá

adidas Originals 3Pack Face Cover Small černá

Máte-li rádi značku adidas Originals, také neprohloupíte navštívíte-li e-shop Queens. Mají zde v nabídce balení tří černých roušek s bílým logem na přední části. Balíček vyjde na 375 Kč.

adidas Originals 3Pack Face Cover Small modráadidas Originals 3Pack Face Cover Small modrá

adidas Originals 3Pack Face Cover Small modrá

Totéž je u značky adidas Originals k mání nejen v černé, ale i v modré barvě. Balení tří roušek je ve shodném stylu jako předchozí – ale tří kousků v modré barvě s bílým logem na přední části. Balíček vyjde také na 375 Kč.

Urban Classics Compton Face MaskUrban Classics Compton Face Mask

Urban Classics Compton Face Mask 2.Pack

Pak je tu značka Urban Classics s balením dvou černých roušek s bílým velkým bílým nápisem Compton na přední části. Jsou řešeny na zavazování za hlavou. Balení dvou roušek vyrobených ze 100% bavlny vás vyjde na 459 Kč.

Urban Classics Girl Gang Face Mask 2-PackUrban Classics Girl Gang Face Mask 2-Pack

Urban Classics Girl Gang Face Mask 2-Pack

Dvě černé roušky od značky Urban Classics s bílým nápisem Girl Gang na přední části jsou také řešeny se šňůrkami k zavazování a vyrobeny ze 100% bavlny. Jejich cena činí 459 Kč.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu