Žakárový dotek luxusu z dílny návrhářky Lay Sedlákové

Žakárový dotek luxusu z dílny návrhářky Lay Sedlákové

16. ledna 2021, Trenchcoat Lay Sedlákové, kabát, ruční výorba, žakár, luxusní kabát, sako

Sponzorované odkazy

Chcete si v rámci počátku nového roku s číslovkou 2021 dopřát něco extra? Máte možnost! Takové žakárové sako přímo z návrhářské dílny Lay Sedlákové hned tak někdo nemá.

Modely designérky Lay Sedlákové jsou vždy naprosto nepřehlédnutelné a otevírají dveře do vyšších levelu a pater módy. Typickým příkladem je ručně šité žakárové sako v barvě malin a zlatavého medu.

Luxusní solitér

Ručně šitý solitér má příjemné barvy a luxusní materiál. Tento malinovo-zlatý kousek z materiálu, tkaného ve Francii na zakázku návrhářky bude pokladem vašeho šatníku.

Sázka na eleganci

Elegantní žakárové sako skvěle vypadá v kombinaci s kalhotami ze stejného materiálu či jako nejvýraznější prvek jinak minimalistického outfitu. Díky mírnému lesku je model vhodný i na večerní akce.

Vysoká kvalita

Prodloužená délka saka má mírně přiléhavý střihu a jednořadé zapínání. Oblékněte si malinové sako od Lay Sedlákové a vstupte mezi módní smetánku. Žakárové sako značky Lay Sedláková může být vaše za 8 490 Kč.

Kdo je Lay Sedláková?

Lay Sedláková je postmoderní návrhářka, která své zkušenosti sbírala jako návrhářka české módní značky Pietro Filipi již při studiu Vysoké Škole Uměleckoprůmyslové v Praze. Jako diplomantka ateliéru Módní tvorby na této škole pracovala coby designér samostatné dámské kolekce.

Další zkušenosti získala v zahraničních stážích v Paříži, a jako finalistka v rámci projektu „The Way“. Poté se rozhodla začít budovat vlastní značku, přičemž základem každé její kolekce je Trenchcoat.

Ušijte si vlastní kabát!

Lay Sedláková nabízí také kurzy šití Trenchcoatu pro veřejnost, čímž rozšiřuje své umělecké řemeslo všem zájemcům a lidé si tak mohou pod jejím dohledem vytvořit vlastnoručně vyrobený kabát.

Další jedinečné kousky najdete na jejím webu.

Zdroj foto: Laysedlakova.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu