Louis Vuitton Capucines: elegance řecké Olympie

Louis Vuitton Capucines: elegance řecké Olympie

21. ledna 2021, Louis Vuitton, Capucines, Olympia of Greece, kampaň, zima 2021, luxusní kabelky, kabelky

Sponzorované odkazy

Je elegantní, neuvěřitelně stylová a má okolo sebe auru vznešenosti podpořenou modrou krví, to je Olympia of Greece. Ptáte se, kdo se pod touto přezdívkou skrývá? Není to nikdo menší než členka královské rodiny, Její královská Výsost Marie-Olympie Řecká a Dánská, a zároveň nová tvář ikonických kabelek Capucines značky Louis Vuitton.

Řecká Olympie a Louis Vuitton

Olympia of Greece je nejen členkou královské rodiny, ale také modelkou a influencerkou. Vyrůstala v Londýně a v New Yorku, kde také studovala módu. Není tak divu, že se ve svých čtyřiadvaceti letech pyšní vytříbeným stylem a vkusem lákajícím pozornost desetitisíců sledujících i předních značek, jakou je i Louis Vuitton. Právě tento francouzský dům si Olympii vybral jako tvář své zimní kampaně k novým modelům kabelek Capucines.

Capucines: nezaměnitelné a ikonické

Vyniká neuvěřitelnou měkkostí, architektonickou geometrií a také nezaměnitelným stylem. Kabelka Capucines v sobě nese nádech historie a nostalgie, je totiž pojmenovaná po vůbec prvním butiku Louis Vuitton z roku 1854. V průběhu let se stala ikonickým produktem značky a ztělesněním jejích hodnot a DNA. Každou sezónu se také ukazuje v novém kabátě a nejinak je tomu i letos v zimě.

Ve všech trendy barvách

Novým modelům kabelky Capucines vévodí ženskost a rafinovanost. Pozornost na nich přitahují hravé detaily – zdobí je iniciály LV v různých provedeních a odstínech, kvítek Monogram nebo prošívání a vyšívání. K dostání jsou v mnoha barvách, od kontrastní černobílé přes must-have této sezóny khaki tón, smaragdovou až po pudrově růžovou. Přicházejí také v několika velikostech, od malých po větší, a nosit se dají přes tělo i v ruce. Kabelky Capucines jsou dokonalými společníky pro všechny denní i večerní příležitosti a doladí každý elegantní look.

Foto: Louis Vuitton

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kabelky, módní kabelky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu