Legíny, legíny a zase legíny - nová trojka designů je tu!

Legíny, legíny a zase legíny - nová trojka designů je tu!

29. ledna 2021, legíny, Pura Vida, česká značka, sportovní oblečení, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Potřebujete (znovu) získat sebevědomí nebo jen trochu optimismu do žil? Pomoci k tomu může řada věcí a nechybí mezi nimi ani správné oblečení. Legíny z dílny Pura Vida jsou pro to jako stvořené a nyní se jejich nabídka opět rozšířila. K mání jsou hned tři nové designy, které vás budou bavit!

Ženské, něžné i divoké

My ženy máme mnoho tváří a nálad a někdy je složité se v nich vyznat a navzájem je vybalancovat. „Tato holčičí témata mezi mými kamarádkami poslední dobou hodně rezonují. Hodně z nich se mnou sdílí, jak se jim daří tyto rozličné ženské vlastnosti kombinovat,“ říká Petruccya alias Petra Bartoňková, návrhářka značky Pura Vida. Právě tato skutečnost byla pro designérku inspirací k tvorbě nejen tří nových modelů, ale pro celou kolekci určenou pro podzim a zimu. Zatímco vzhled kousků se mění a dostává nových kabát, ostatní parametry, na které jsme u legín Pura Vida zvyklí, zůstávají. Opět tak budou slušet ženám každého věku i postavy a stejně tak si budete užívat jejich funkčnost, ale zároveň vysoký komfort při nošení.

Legíny podle vaší nálady

Legíny Pura Vida vám zaručeně rozzáří den, to je jisté. Vybírat je navíc můžete podle svého aktuálního rozpoložení a prostřednictvím nich vysílat do světa své názory, postoje i náladu. Pozornost nově upoutáte v designu Skoro tattoo, o kterém bude okolí pochybovat, zda se jedná o legíny, či kérku. Právě tu původně Petruccya navrhovala, ale poté ve změti symbolů, motivů a tajných zpráv o smyslu života viděla něco, co by nemělo nosit jedno tělo, ale všichni. Další z modelů má trochu jiný účel a vytáhne vás z trudnomyslnosti a depek, které mohly ve stínu aktuálních událostí potkat každého z nás. Legíny Antidepky vás svými vzkazy rozesmějí, zlepší náladu a tím i pomáhají budovat lepší imunitu. Díky černobílé variantě se hodí ke všemu a nosit je tak můžete kdykoliv, třeba každý den. Jsou totiž za odměnu. Poslední z nových designů tak trochu uvolňuje napětí a je určen pro ty z nás, kdo si ze sebe umí udělat srandu. Jmenují se Nebuď kráva a vedou k sebelásce a k tomu, abychom neradily všem okolo, ale hlavně samy sobě. A v podobě nápisu na legínách na to nikdy nezapomeneme.

Foto: Pura Vida

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu