Circlle Contour: udržitelná kolekce k výročí roku značky

Circlle Contour: udržitelná kolekce k výročí roku značky

25. ledna 2021, Circlle, Contour, sportovní oblečení, oblečení na jógu, sportovní podprsenky, legíny, dámské oblečení, udržitelnost

Sponzorované odkazy

Značka Circlle se stala synonymem lokální, etické a udržitelné tvorby (nejen) sportovního oblečení. Tento krásný a inovativní koncept nyní slaví rok svého působení a při této příležitosti představuje další ze svých počinů – kolekci Contour. Ta je plná minimalistických sportovních kousků, které podtrhují ženské křivky a za každých okolností dodají našemu vzhledu stylovost.

Oblečení ve znamení sebelásky

Pokud nosíte oblečení značky Circlle, znamená to, že máte rádi nejen přírodu a planetu, když oblékáte 100% recyklované materiály, ale i sami sebe. Kousky totiž povzbuzují k sebelásce a jsou oslavou ženskosti. Nová kolekce Contour představuje celou řadu nových střihů a materiálů, v nichž se objevují legíny, podprsenky i tílka. Jejich výhodou je, že je můžete využít nejen pro nejrůznější druhy cvičení, ale třeba i jako pohodlné oblečení pro volný čas. Nově přibývají také velikosti XXS a XXL, takže se nabídka přizpůsobuje skutečně všem ženám.

Krása je v jednoduchosti

Jedním z hlavních témat značky je i moderní minimalismus, který se promítá například do barevného provedení. Jednotlivé kousky v řadě Contour tak najdeme v nenápadných a neutrálních kombinacích Nero/Ivory a Taupe/Ivory. Právě jemné a zároveň kontrastní barevné odstíny dodávají oblečení pro udržitelnost nezbytnou nadčasovost a snadnou kombinovatelnost s ostatními věcmi z vašeho šatníku.

Pohyb bez limitů

Každý sportovec mi dá jistě za pravdu, že oblečení hraje při výkonu důležitou roli a nesmí nás v ničem limitovat. Circlle se o to snaží použitím materiálů, které jsou antibakteriální, umožňují pokožce dýchat a zároveň jsou jemné a hebké, a také střihy. Ty obepínají ženské křivky a dodávají nezbytnou podporu. Hlavní roli v tomto směru hrají sportovní podprsenky, které jsou k dostání ve dvou variantách. Sahara je určená pro plnější poprsí, pro všechny ostatní je tu Rayne. Stejně tak nabízí více možností i topy. Zanna vyniká kratším střihem a detailem v podobě mašle, Lily potěší zastánce klasiky.

Foto: Circlle

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu