Probuďte v sobě šelmu: s dámskou kolekcí od Pumy

Probuďte v sobě šelmu: s dámskou kolekcí od Pumy

10. března 2021, kolekce, Puma Untamed, PUma, dámské oblečení, legíny, tenisky, bunda, sportovní podprsenka

Sponzorované odkazy

Značka Puma představuje novou tréninkovou kolekci Untamed stvořenou pro silné, nezávislé a nespoutané ženy. Kolekce je navržena tak, aby probudila v každé ženě divokou kočku a objevila její nezkrotnou energii. Untamed zahrnuje obuv i oblečení se sexy potisky hadí kůže, které nikdy nevyjdou z módy.

ProvokeXT

Sportovní teniska s příznačným názvem Provoke XT provokuje svými výraznými chromovanými prvky a vnese jedinečný styl i do tělocvičny. Bota nabízí technologii TPU, která poskytuje podporu paty, zatímco mezipodešev Profoam zajistí okamžité a lehké odpružení nohy.

Puma LQD Cell

Speciálně pro dynamické a náročné tréninky s vysokou intenzitou byla vyvinuta tréninková bota Puma LQD Cell s výkonnou tlumicí technologií.

Bunda a spol.

  • Kolekce zahrnuje i několik druhů oděvů s hadími potisky, mezi které patří lehká bunda UNTMD Woven Jacket s technologií dryCELL pro odvod potu a stahovacím systémem v pase pro zajištění pohodlí.
  • Volnost i jistotu při každém pohybu zajistí také podprsenka s křížovým řešením zad a technologií dryCell.
  • Legíny s vysokým pasem podtrhnou ženské křivky elegantním střihem a potěší praktickou kapsou.

Celebrity ambasadorkami

Ambasadorkami kolekce Untamed jsou vedle německé influencerky Pamely Reif či mexické herečky a modelky Danny Paoloboxerka Fabiana Bytyqi a modelka Nikol Švantnerová, které se staly tvářemi pro český trh.

Kde budou kousky k mání?

Vybrané produkty z kolekce Puma Untamed budou dostupné v prodejnách A3 Sport, UrbanStore, Espace shop a New Waveprůběhu února a března 2021.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, spodní prádlo, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu