Reserved kolekce plná naděje: Age of Aquarius

Reserved kolekce plná naděje: Age of Aquarius

14. února 2021, Reserved kolekce Age of Aquarius, Reserved, kolekce Age of Aquarius,

Sponzorované odkazy

Vstup do každého roku s novou číslovkou přináší naději, nová předsevzetí, ale také v nás vyvolává zvědavost o naší budoucnosti plné snů a krásných vizí. Nová kolekce Reserved je právě taková.

Na jedné straně jemná a pečlivě propracovaná, na druhé straně odrážející realitu a praktické aspekty života.

Kolekce Age of Aquarius

Inspirací pro kolekci Age of Aquarius byla legenda o rybáři a mořské panně a střet dvou světů: praktického, věcného a éterického, něžného. Je to příběh plný kontrastů a protikladů, které se navzájem přitahují. Podle pohádky slibuje mořská panna, že rybáře provede bezpečnými námořními cestami a ochrání ho před nebezpečím. Rybář, přestože má vždy pragmatický přístup, se tímto slibem nechává unést.

Zimní mořská krajina

Barevná paleta kolekce odkazuje na chladnou zimní mořskou krajinu s mrazivě modrou vodou a oblohou, pískem v křídovém odstínu a mořskou pěnou v barvě slonové kosti. Struktury zvolených materiálů odrážejí vlastnosti podmořského světa, korálů, skal a perel. Z této jemné estetiky vzniklo oblečení, které je pohodlné a funkční, ale také plné překvapivých detailů a moderních řešení.

Praktické a jemné kousky

Mezi jemnými a praktickými kousky najdeme světle modrý kabát inspirovaný rybářskou bundou, vanilkovou mikinu s kapucí nebo trendy „shacket", hybrid mezi vlněnou košilí a lehkou bundou. K vrškům v kolekci nechybí ani kalhoty, nepřehlédnutelným kouskem jsou lacláče připomínající rybářské kalhoty díky charakteristickým kapsám a sponám.

Tyto prvky jsou v kolekci bok po boku s jemnými až dokonce průhlednými romantickými šaty se zvlněnou látkou v pase, sukní s širokým volánem, halenkou s výrazným ozdobným límcem a rolákem z materiálu připomínajícího mořskou pěnu. Kolekci doplňují také jemné svetry a pletené kalhoty.

A co doplňky?

Doplňky nás vezmou na cestu do hlubin moře. Prostředí mořské panny se stalo inspirací například pro ručně pletenou perlovou kabelku ve tvaru korálu, perleťové vlasové sponky a řetízek na brýle, hedvábný šátek s originálním potiskem s motivy podmořského světa. Celou kolekci završují praktické doplňky jako jsou vysoké holínky, boty v loveckém stylu nebo taška inspirovaná námořnickým vakem.

Kdo se na kolekci podílel?

  • Małgosia Bela, která již s Reserved několikrát spolupracovala, září v kampani ke kolekci Age of Aquarius.
  • Za objektivem fotoaparátu stály Magda Wunsche a Agnieszka Samsel.

Kolekce je dostupná pouze online na reserved.com.

Zdroj foto: pro Reserved Magda Wunsche a Agnieszka Samsel

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu