Znáte inkluzivní oblečení? To jsou kousky od Lindexu!

Znáte inkluzivní oblečení? To jsou kousky od Lindexu!

6. února 2021, Lindex, sportovní oblečení, dámské oblečení, recyklované oblečení, inkluzivní oblečení

Sponzorované odkazy

Stalo se vám někdy, že vás sportovní oblečení škrtilo, tlačilo nebo bylo jinak nepříjemné? Nejspíš jsme si to zažili všichni a asi se shodneme, že sportování v nepadnoucích kouscích ztrácí na svém kouzlu. Tohoto častého problému si je vědoma i značka Lindex, která nyní přichází s kolekcí inkluzivního sportovního oblečení, kde pohodlí a pohyb hrají prim.

Aby nás pohyb bavil

Sport, ať už je to jóga, běh či třeba tenis, si správně užijeme jen v případě, že při něm nemusíme myslet na padající legíny nebo nepříjemný materiál. Právě na faktory jako pohodlí, jednoduchost a spokojenost nositelů se zaměřila značka Lindex a přichází se svou vůbec první kolekcí sportovního oblečení. Najdeme v ní kousky, které splynou s tělem každé ženy a přesně kopírují náš pohyb. To zaručuje volba materiálů, které jsou velmi měkké a bezešvé. Navíc se jedná o recyklovaný polyamid, kdy každý kus byl utkán zvlášť, což přineslo zmenšení odpadu při výrobě. Na své si tak přijdou i fanoušci udržitelnosti.

Pro pohodlí každé ženy

Je jedno, zda máte postavu hrušky, přesýpacích hodin nebo chlapeckou, při pohybu si zaslouží komfort všechny ženy. Jednotlivé kousky jsou tak k dostání ve velikostech od XS až po 3XL. Lindex také věnoval pozornost každičkému detailu a legíny, sportovní podprsenky, bundy i topy tak vynikají nejen strečovými materiály a bezešvým provedením, ale užijete si i vysoké pasy kalhot a lehkou oporu. „Mysleli jsme na pohodlí, jednoduchost a spokojenost a chceme nabídnout kousky pro každou ženu, ať si sport představuje jakkoli. Naše dlouhá historie jako expertů na spodní prádlo nám pomohla dokonale porozumět ženskému tělu. Pro jarní kolekci sportovního oblečení jsme navrhli měkké kousky, které se pohybují přirozeně podle těla,“ popisuje Madelene Ullbro, manažerka pro design a nákup spodního prádla ve společnosti Lindex.

Foto: Lindex

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu