ALO diamonds zbrojí na Valentýna

ALO diamonds zbrojí na Valentýna

10. února 2021, šperky, Valentýn, česká značka ALOve

Sponzorované odkazy

Den svatého Valentýna, zkráceně Valentýn, se slaví každý rok 14. února jako svátek lásky a náklonnosti mezi intimními partnery. Je to den, kdy se posílají dárky, květiny, cukrovinky a pohlednice s tématikou srdce, které je symbolem lásky.

ALOve je láska

Česká klenotnická značka ALOve vznikla v roce 2016 jako sesterská značka ALO diamonds. Všechny šperky se vyrábí v klenotnických ateliérech v pražských Holešovicích. Je to rebelka, která přináší módní trendy šperky pro sebevědomé ženy a dívky a v každém kousku se třpytí diamant. Značka ALOve má anglické slovo láska přímo v názvu a je tedy pro nákup šperku pro zamilované jako stvořená.

Valentýnská kolekce ALOve dává vyniknout srdíčkům v náramcích, náhrdelnících i náušnicích. Řekněte jí, co pro vás znamená, s luxusním náramkem z kolekce ALOve Love Message s jemným řetízkem ze 14kt žlutého, růžového nebo bílého zlata a diamantovým přívěskem ve tvaru spojených srdcí s nápisy You a Me. Ve stejném provedení pořídíte i náhrdelník s jemným řetízkem a srdce s nápisy You a Me. Obdarovat můžete svou partnerku i šperkem do uší. Například náušnice ze 14ti karátového žlutého, bílého nebo růžového zlata s brilianty Sparkling Hearts rozehřejí její srdce a potěší na duši.

Náramky pro páry

Pokud někdo tento symbol lásky nemá rád, můžete si vybrat třeba shamballa náramek. Tyto náramky jsou** dámské i pánské** s barevnou šňůrkou a kuličkami ze 14ti karátového zlata v bílém, zlatém a růžovém zlatě. Tímto šperkem spojíte svou** partnerskou lásku** a všem ukážete, že k sobě patříte. V nabídce jsou tyto náramky k dostání se šňůrkou v barvě šedé, černé a červené a za cenu od 2 090 Kč s dárkovým balením a dopravou zdarma.

Chystáte se v tento den požádat svou milovanou o ruku? Pro tuto významnou příležitost ALOve připravila prsteny ve tvaru srdce, ve všech barvách zlata posázené diamanty. Třeba Zásnubní prsten s briliantem Sweet Heart ze 14ti karátového růžového zlata z kolekce Love message bude jistě skvělý výběr. Koupit ho můžete už za krásných 9 509 Kč a to buď v prodejnách nebo na e-shopu www.alove.cz.

„Miluji život, protože mi dal tebe. Miluji tebe, protože ty jsi můj život.“ John Lennon.

Zdroj foto: ALOve

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu