Valentýn ve stylu Bvlgari

Valentýn ve stylu Bvlgari

12. února 2021, Valentýn, šperky, láska, Bvlgari, doplňky, dárek

Sponzorované odkazy

Svátek lásky se blíží každým dnem víc a víc a žádná drahá polovička by neměla zůstat bez malé pozornosti od partnera. Obzvlášť v období pandemie je téměř nemožné vyrazit někam za zážitky či zajít do luxusní restaurace a vychutnat si romantickou večeři, a proto vás buďte o letošním Valentýnu raději zůstali doma, připravte si večeři společně v pohodlí domova a obdarujte svou milovanou/milo­vaného láskyplným dárkem. Skvělým tipem je široká nabídka luxusní italské firmy Bvlgari, která se zabývá ruční i průmyslovou výrobou dechberoucích šperků, ikonických hodinek, neodolatelných parfémů a kožené galanterie vhodné jak pro muže, tak i pro ženy.

Doplňky pro každou příležitost

Láska nezná meze, a to totéž platí pro doplňky a šperky značky Bvlgari. Ať už toužíte po něčem minimalistickém či preferujete extravagantní kousky, Bvlgari ukojí všechny vaše tužby. Šály, pásky, peněženky, sluneční brýle, náhrdelníky, prstýnky a mnoho dalšího ve špičkové kvalitě. Vše, co se na doplňcích blyští, je nefalšované – diamanty, křišťály nebo třeba osmnácti karátové zlato.

Pro ženy

Pokud hledáte elegantní dárek pro dámu, nebudete zklamaní. Stříbro, zlato nebo bronz, italská značka nabízí od každého něco. Ani se nemusíte obávat slov “luxusní” či “osmnácti karátové”, na e-shopu naleznete nabídku velmi kvalitních parfémů či toaletních vod, jenž nepřesahují částku dva tisíce korun. Jestli ale chcete svoji lásku opravdu obdarovat, doporučujeme sáhnout po nějakém náhrdelníku či náramku. A kdoví, třeba narazíte i na zásnubní prstýnky a odhodláte se přesunout váš vztah na další úroveň.

Pro muže

Bvlgari se nezaměřuje pouze na ženy, ale nabízí celou řadu kousků i pro pány. No řekněte dámy, neocenil by váš muž luxusní hodinky, peněženku či například parfém, který by stimuloval vaše smysly a nutil vás tak se k němu tisknout ještě více? Domníváme se, že by to byl jackpot pro obě strany. A v případě, že chcete potěšit vás oba a nebojíte se sáhnout hlouběji do kapsy, Bvlgari navíc nabízí nádherné prsteny pro páry, které vydrží celá desetiletí.

Zdroj foto: Bvlgari

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii doplňky, kabelky, kosmetika, luxusní kabelky, módní kabelky, parfémy a vůně, sluneční brýle a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu