Luxus s doplňky Montblanc: jsou stylové a jedinečné

Luxus s doplňky Montblanc: jsou stylové a jedinečné

26. února 2021, Montblanc, doplňky, tašky, ledvinky, aktovky, unisexová kolekce

Sponzorované odkazy

Nová kolekce a také nový vzor M odkazující na dědictví tohoto luxusního domu – to jsou čerstvé novinky u značky Montblanc. Řada s názvem Montblanc M_Gram 4810 je koncipována jako unisexová a doplňky v podobě batohů, tašek, ledvinek, peněženek i pásků v modré a černé kombinaci si tak užijí ženy i muži.

Historie skrytá v písmenu “M”

Styl stírající rozdíly mezi dámským a pánským šatníkem se v posledních letech dostává v oblasti módy do centra dění. Inspirací se stal i pro novou kolekci Montblanc, která představuje elegantní a moderní doplňky vynikající funkčností a městským cítěním. Vedle nich pak nová řada odhalila i nový vzor loga. Ikonické “M” se nyní ukazuje ve dvoubarevném tónu a spatřovat v něm můžeme geometrii i typografii odkazující na archiv značky. Váže se k logu vytvořenému ve 20. letech a připomínat může styl Art Deco, pro toto období minulého století typický. „To, co odlišuje naši grafiku od ostatních monogramů založených na logu, je myšlenka nestavět něco zcela nového, ale spíše proměnit existující typografii za pomoci inspirace,„ vysvětluje Zaim Kamal, kreativní ředitel Montblanc. „Dědictví, které pokrývá téměř 115 let, nabízelo velké množství inspirace, ze které jsme mohli čerpat a vytvořit tak vzor spojený s historií, který ale plně hledí do budoucnosti. Nový design znamená propojení s komunitou značky, je odznakem příslušnosti, kterou si jeho nositel může interpretovat přesně tak, jak bude chtít.“

Dejte šanci unisexové módě

Využitelnost doplňků nové kolekce představuje i s ní spojená kampaň, v níž září herec Taron Egerton a zpěvák, herec a spisovatel Chen Kun. Spolu s taškami, ledvinkami, aktovkami na dokumenty či sportovními taškami a batohy dávají najevo, že kolekce je nejen unisexová, ale i univerzální a využít se dá pro řadu různých příležitostí na den i noc. Na své si přijdou i fanoušci technologických inovací, kdy mohou nový vzor “M” vidět například na sluchátkách Montblanc nebo na ciferníku chytrých hodinek.

Foto: Montblanc

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu