Co letos frčí? Kultovní retro vzhled! Vyladí vám jej s H&M

Co letos frčí? Kultovní retro vzhled! Vyladí vám jej s H&M

24. února 2021, H&M, retro, dámské oblečení, devadesátky, disney, rockové kapely

Sponzorované odkazy

Trendy posledních let nám stále více a více dokazují, že vyhazovat dávno zapomenuté oblečení ze skříně není nejlepší rozhodnutí. Mladí lidé se upínají k přehrabování v sekáčích a hledají kousky, které byly in před více než dvaceti lety – historie se totiž opakuje, a jestli na sobě budete mít oblečení, které nosili vaši rodiče či tety, budete dostávat komplimenty a závistivé pohledy nejen od známých, ale i od kolemjdoucích. Nemusíte však zoufat, pokud doma na půdě nic nenaleznete, švédská oděvní značka H&M nabízí celou kolekci dámského oblečení inspirovanou trendy devadesátých let.

Disney animované postavy nejen pro vás, ale i pro vašeho mazlíčka

Věřím, že všichni z nás viděli minimálně jednu animovanou pohádku od amerického mediálního konglomerátu Walt Disney – Bambi, Lví král, 101 dalmatinů, Aladin, každý si jistě najde tu svoji oblíbenou, a H&M několik z nich ztvárnilo na svých oversized tričkách a mikinách. Nejčastěji se jedná o ikonického Mickeyho Mouse, ale nebudete zklamaní, pokud zrovna jeho nemáte příliš v lásce, v nabídce je například i Bugs Bunny, Kačer Donald nebo roztomilý ptáček Tweety. U dámského oversized oblečení to však nekončí. Všichni majitelé domácích mazlíčku, primárně pejsků, mohou i svému miláčkovi pořídit retro obleček v různých velikostech, jež ho udrží v teple a pohodlí i na dlouhých zimních procházkách.

Rockové kapely pro tvrďáky

Ne každý si možná potrpí na nevinných kreslených zvířátkách. Pro ty, co neodolají nezávislé rockové muzice, značka H&M připravila celou řadu log těch nejznámějších – Metallica, Pink Floyd, Rolling Stones, AC/DC a další. Nicméně ať už si vyberete jakkoliv, ujistěte se, že nějaké písničky dané kapely znáte – vyvarujete se tak nepříjemným situacím při setkání s opravdovým fanouškem.

…a mnoho dalšího!

Zda-li vás neoslovily ani kapely, ani Disney, neznamená to, že je zbytečné se na kolekci podívat. H&M je připraveno na všechno a nabízí i další motivy. Jedním z nich jsou například mikiny s logy nejprestižnějších amerických a britských univerzit Yale a Harvard. Dalším zase merch legendárního seriálu Přátelé či světoznámé devítidílné řady celovečerních filmů Star Wars. No a v neposlední řadě můžete sáhnout také po oblečení s logem Coca-Coly či NASA. Sortiment je vskutku velmi široký, a my můžeme jenom doporučit do něho nahlédnout.

Zdroj foto: H&M

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu