Calvin Klein: unisex kousky s minimalismem i provokací

Calvin Klein: unisex kousky s minimalismem i provokací

22. února 2021, Calvin Klein, unisex, oblečen, oděvy, dámské, pánské,

Sponzorované odkazy

Calvin Klein Inc. je módní značka s hlavním sídlem v New Yorku. Založil ji americký módní návrhář Calvin Klein, který pochází z rodiny maďarských emigrantů. Je znám pro své provokativní návrhy, minimalismus i barevnou různorodost.

Calvin Klein založil v roce 1968 společně s přítelem značku Calvin Klein Limited a otevřel si obchod s kabáty v New Yorku. Tak také kde předvedl svou první kolekci pánských a dámských kabátů. Netrvalo dlouho a již se skvěl na titulní straně časopisu Vogue, díky čemuž rozšířil dámskou kolekci o sportovní módu, klasická saka a spodní prádlo.

Jak šel čas s CK

Calvin Klein získával četná ocenění za své kolekce a obrat obchodu se zvyšoval strmě nahoru. Ke konci sedmdesátých let se sortiment CK rozšířil ještě o doplňky, kosmetiku a obuv. Rok 1979 byl pro CK velkou reklamou, jelikož se mladá herečka Brooke Shields objevila na plakátech jen v jednom kusu oděvu – džínách Calvin Klein. I to pomohlo zvýšit obrat CK. A v roce 2005 prodal návrhář značku výrobci triček Phillips Van Heusen Corp.

Oblečení Calvin Klein je tvořeno jako unisex. Proto mohou trička, doplňky i džíny nosit jak ženy, tak i muži. CK má v zásobě i řadu slavných parfémů a kolínských. A trendy spodní prádlo Calvin Klein zaplavilo doslova celý svět.

Calvin Klein Dress Pohodlné tričkové černé mini šaty ze 100% bavlny vás jistě dostanou svojí černou stylovou elegancí se sportovním duchem. Šaty s logem značky na hrudi mohou být kombinovány s netransparentními punčocháčemi, legínami nebo Capri legínami. Vyjdou na 1 599 Kč.

Calvin Klein Relaxed Crew Tee

Černé pánské tričko ze 100% bavlny s krátkými rukávy od značky Calvin Klein, má bílé pruhy na rukávech a pohodlný téčkový střih. Triko stojí 1 059 Kč.

Calvin Klein Full Zip Hoodie C/O

Černá pánská mikina s kapucí a klokaní kapsou od značky Calvin Klein je provedena s decentním bílým logem na hrudi. Prima sporty kousek za cenu 1 559 Kč.

Calvin Klein SS Crew Neck

Pohodlné a casual bílé dámské tričko s krátkými rukávy od značky Calvin Klein má modrý nápise na hrudi. Kulatý výstřih opticky řeší proporce vrchní části těla. Tričko vyjde na 999 Kč.

Calvin Klein Waistbag

Stylová ledvinka od značky Calvin Klein v tmavě olivovém provedení je cool kousek. Je provedena s olivovým popruhem, logem přední části, nastavitelným popruhem se sponou a má hlavní kapsu na zip i zadní kapsu na zip. Stojí 1 399 Kč.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu