Udržitelnost je v módě: s Green butik máte to nej z nabídky

Udržitelnost je v módě: s Green butik máte to nej z nabídky

4. března 2021, Green butik, móda, dámské oblečení, udržitelnost, spodní prádlo, slow fashion

Sponzorované odkazy

Žijeme v době, kdy je více než jindy potřeba se o naši planetu starat a co nejvíce ji šetřit. Máme přece jen jednu jedinou a i když se plánuje život na Marsu, naši rodnou planetu to nenahradí. Každý malý krůček se počítá a náhrada oblečení spadající pod fast fashion, která je typická pro svou nadprodukci a dopad výroby na životní prostředí, za udržitelnou módu, jež dbá na ekologii a kvalitu, je skvělým posunem kupředu. Takovým je i Green butik.

Green butik je jedinečný obchod, za nímž stojí manželé Zuzana Hejná Plachá a Radim Hejný. Nabízí stovky krásných kousků z těch nejlepších přírodních materiálů pro ženy i pro muže – fairtrade a zároveň cenově dostupné. Od roku 2015 vybudovali vlastní funkční e-hop a kamennou prodejnu v Praze, kde prodávají kousky těm, kterým na životním prostředí záleží. Veškeré zakoupené zboží navíc můžete do 21 dnů vrátit zdarma.

Květinové vzory v kombinaci s přírodními materiály

Dámy, která z vás také nepohrdne oblečením s květinovými vzory všech různých barev? Green butik je na tom stejně a nabízí nespočet kousků právě s tímto vzorem. Podívejte se například na výběr jejich jarních dlouhých sukní z bambusu, bio bavlny či lyocelu. A jedno malé tajemství – některé z nich mají i kapsy! Pokud však ještě hledáte zimní oblečení, také nebudete zklamáni. Výběr svetrů, kardiganů, bund či kabátů je široký a kvalita prvotřídní. Spousta z nich je s obsahem vlny, která nekouše a udrží vás v teple po celý mrazivý den.

Jednobarevné kousky pro milovníky jednoduchosti

Udržitelnost oblečení ještě více oceníte při výběru minimalistických kousků, které se hodí téměř ke všemu, a jestliže se o ně budete starat, jak je psáno na štítku či přímo na e-shopu, zůstanou ve své původní podobě třeba i několik let. Jednoduchost určitě potěší i muže, pro které Green butik také připravil nemálo možností.

Udržitelné spodní prádlo

Není nic příjemnějšího, než podprsenka z bio bavlny bez jakýchkoliv kostic nebo vycpávek. Pohodlí by při výběru spodního prádla mělo být na prvním místě, a na to se firma zaměřuje nejvíce. Bio bavlněné kalhotky navíc zaručují maximální vzdušnost a zabraňují tak podráždění či svědění dolních partií. Pro muže jsou zase k dispozici bambusové boxerky různých barev za skvělou cenu – jedny stojí 390 Kč, dvojbalení 690 Kč a dárková sada boxerek a ponožek 790 Kč.

Zdroj foto: Green butik

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu