Louis Vuitton: Tašky ve verzi XS

Louis Vuitton: Tašky ve verzi XS

12. března 2021, Louis Vuitton, Tašky ve verzi XS, Monogram, Damier, Virgil Abloh

Sponzorované odkazy

Cesta z Paříže do Tokia a to přes Šanghaj. Tak je pojata kolekce značky Louis Vuitton pro sezónu jaro a léto 2021. Je to cestování s mnoha příjemnými a zábavnými zastávkami. Ikonické tašky tohoto módního domu se objevují v nové XS verzi.

XS verze LV kabelek nabízí prostor jen pro to nejzákladnější: modely Keepall a Steamer v nové podobě z plátna Monogram Macassar či Distorted Damier, se hodí pro všechny denní i večerní příležitosti.

Malé, ale praktické

Díky madlům a odnímatelnému ramennímu popruhu je můžete nosit v ruce nebo přehozené přes rameno. Ať tak či onak, představují novou koncepci svobodného života a cestování v duchu nomádské tradice, která je srdci značky Louis Vuitton blízká.

Damier

V této sezóně se objevuje nový vzor – klasický motiv Damier přichází v inovované podobě, je natažený a protkaný černobílými kostkami inspirovanými Ska, hudebním žánrem, který vznikl v 50. letech na Jamajce a stal se populárním v Anglii. Na černobílém podkladu se hrdě vyjímá logo LV v šafránovém odstínu, jež vzdává čest ikonickým barvám této značky.

Prvky zvířátek

Zajímavým detailem jsou podobizny zvířátek z dílny Virgila Abloha, které zdobí některé modely: Zoooom a jeho přátelé – optimistická a rozpustilá stvoření – se objevují na miniaturách kabelek Keepall či Steamer, v trojrozměrné tkané verzi nebo jako vyšité odznaky na plátně. Díky tomu je každá kabelka jedinečným kouskem se svým vlastním charakterem.

Kolekce LV ve verzi XS nabízí

  • Tašku Steamer XS z plátna Distorted Damier
  • Tašku Keepall XS z plátna Distorted Damier
  • Tašku Keepall XS LV Friends z plátna Monogram Macassar
  • Taška Keepall XS LV Friends z plátna Monogram

O značce Louis Vuitton

Již od roku 1854 přináší Louis Vuitton světu jedinečný design, v němž se snoubí inovace a styl s tou nejlepší kvalitou. I dnes zůstává značka věrna duchu svého zakladatele Louise Vuittona. Ten, díky svým zavazadlům, taškám a doplňkům pro cestovatele, které byly stejně elegantní jako praktické, je považován i za zakladatele filosofie ‚umění cestování‘. Již od dnů Louise Vuittona se s příběhem značky pojí odvaha. Věrna tomuto odkazu značka Louis Vuitton pravidelně zve architekty, umělce a designéry ke spolupráci na kolekcích ready-to-wear, bot, doplňků, hodinek, šperků a parfémů. Dokonalá kvalita produktů Louis Vuitton je důkazem péče, kterou značka věnuje řemeslnému zpracování.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii kabelky, luxusní kabelky, módní kabelky a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu