Na jaře se vše zelená, tak proč ne vaše Mybelka?

Na jaře se vše zelená, tak proč ne vaše Mybelka?

5. dubna 2021, Kabelky, Mybelka, navržené osobně kupujícím, originální, Polsko, kůže, česká značka Mybelka

Sponzorované odkazy

Všichni už se těší na jaro, hřejivé sluneční paprsky a první zelené výhonky. Jaro je symbolem nových začátků a probouzející se přírody. Nechte se inspirovat obojím a připravte se na pozitivnější jarní dny novou kabelkou Mybelka v šik zelené barvě.

Když se řekne Mybelka

Značku založili dva vysokoškoláci – Agnieszka a Adam. Jejich Mybelku lze popsat ve třech slovech – jedinečná, kvalitní a vaše. Mybelka je ztělesněním toho, o čem dívka a žena alespoň občas sní. Můžete se stát návrhářkou své vlastní kabelky.

Právě proto si lze zvolit vlastní tvar, kůži, pásek, kování, podšívku a dokonce i přidat gravírování. Už se vám jistě stalo, že jste v obchodě viděli nějaký kousek který se vám líbil, ale nějakou maličkost byste na něm změnili.

Mybelka je jen jedna

U české značky kabelek Mybelka si můžete navrhnout kabelku přesně podle svých požadavků. Zvolte si tvar, materiál, kování, barvu a získejte módní kousek, který vás bude provázet od letošního jara po spoustu dalších let.

Kabelky se šijí v Polsku, kde má módní průmysl a šití dlouholetou tradici. Kabelky vyrábí tamní rodinná firma, která pro značku Mybelka šije kabelky ručně a do každé vkládá kus sebe. Záleží jim na každičkém detailu! Kůže pochází z velké části také z Polska, zbylé jsou pak z Itálie.

Jen ta jediná – ta vaše

U kabelek značky Mybelka je klasikou ruční práce, luxusní kůže a perfektní zpracování. To dělá z Mybelky neodolatelné pokušení a originální módní doplněk.

Za kolik jsou k mání?

Ceny kabelek značky Mybelka se pohybují od 1 790 do 2 090 Kč. Za příplatek 150 Kč je možné dokoupit zlaté kování a za 250 Kč gravírování.

Zdroj foto: Mybelka.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky, kabelky, luxusní kabelky, módní kabelky, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu