Reserved Athleisure: jaro v pohodlí

Reserved Athleisure: jaro v pohodlí

14. března 2021, Reserved, jarní móda, dámské oblečení, dámská obuv

Sponzorované odkazy

Jaro nám každým dnem více a více ťuká na vrátka a příznivé počasí těchto posledních dnů to jenom dokazuje. Nebude trvat dlouho a nastane čas, kdy bude potřeba nahradit teplé zimní kabáty za lehčí vzdušnější bundy. Právě v jarním období lidé začínají častěji chodit ven, užívají si záři sluníčka a pořádají pikniky s těmi nejbližšími na rozkvetlé louce či v hloubi lesa.

Módní řetězec Reserved se na tuto dobu pečlivě chystal a nedávno představil novou dámskou kolekci jarních oděvů, které jsou tak pohodlné a zároveň stylové, že v nich budou chtít jít na procházku i ti, kteří normálně preferují zůstávat doma.

Heslo kolekce: méně je více

Není nic lepšího, než vlastnit ve skříni vícero jednoduchých minimalistických kousků, které se hodí téměř ke všemu. Tím se také řídí tato nová jarní kolekce od Reserved – jejími základními rysy jsou barva, střih komplimentující vaši postavu a kvalita materiálu. Nejenže vám to tedy bude ohromně slušet, ale navíc budete mít dojem, že na sobě máte domácí oblečení – až tak pohodlné kousky to jsou.

Podívejte se například na tento set mikiny v mentolové barvě za 499 Kč a tepláků ve stejné barvě za stejnou cenu (499 Kč). Oba tyto kousky jsou tzv. “ECO AWARE” – jsou vyrobeny z organické bavlny, jež je pěstovaná ze semínek, která nejsou geneticky modifikována, a z recyklovaného polyesteru, díky němuž je oblečení odolné, rychle schne a nevytahuje se.

Jarní pohodu však nemusíte nutně zažívat v mikině a teplácích, Reserved vám nabízí například i černou krátkou halenku s vázáním, plisovanou maxi sukni nebo elegantní kalhoty se širokými nohavicemi. Ať už se tedy chystáte na jakoukoliv událost, díky kombinaci příjemného materiálu s elegantním vzhledem vytěžíte z oblečení maximum za líbivé ceny.

Mokasíny, pantofle či tenisky a kabelku k tomu

Nejenže je potřeba měnit zimní oblečení za jarní, ale k tomu je také dobré dbát na obuv a patřičné doplňky. Víte například, jak vypadají boty typu mules? Nemusíte se stydět pokud ne, já to totiž doteď také nevěděla – jsou to zkrátka boty na podpatku se zašpičatělou přední částí. Těch nová kolekce nabízí nejvíce.

Dále na e-shopu najdete stylové kabelky různých velikostí, batohy, ledvinky, brašny či tašky přes rameno se splétanou klopou.

Zdroj foto: Reserved

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky a jaro.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu