Louis Vuitton Tambour Street Diver: ve znamení ulice

Louis Vuitton Tambour Street Diver: ve znamení ulice

24. března 2021, Louis Vuitton, Tambour, sportovní hodinky, Diver

Sponzorované odkazy

Milovníci hodinek poslouchejte, máme tu něco pro vás! Luxusní francouzská módní oděvní značka Louis Vuitton letos vydává novou řadu prvotřídních hodinek s názvem Tambour Street Diver. Louis Vuitton tak vstupuje do světa exkluzivních sportovních hodinek, které se hodí jak do posilovny, tak do práce nebo třeba na párty do klubu.

Série hodinek Tambour je typická tím, že se neustále transformuje. Design jednotlivých modelů se mění, ale jejich účel a smysl zůstává stejný – jsou dokonalým šperkem při cestování, objevování a zažívání nových dobrodružství.

Chytré hodinky padnoucí jakémukoliv zápěstí

Pouzdro hodinek je vyrobeno z jednoho kousku kovu a jeho design je inspirován tvarem bubnu. Lunetu pak po obvodu zdobí nápadné logo „L-O-U-I-S-V-U-I-T-T-O-N”, které rozhodně nikdo nepřehlédne. Díky zužujícímu se pouzdru také sedí na zápěstí všech velikostí, tudíž se nemusíte obávat, pokud máte drobnější nebo naopak mohutnější ruku.

S hodinkami klidně i sto metrů pod vodu

Pokud se hodinkám podíváme pod pokličku, zjistíme, že mají spoustu užitečných funkcí – šroubovací korunku, vnitřní rotující lunetu a štědré pokrytí číselníku vrstvou Super-LumiNova. Co je ale nejzásadnější, je fakt, že jsou hodinky voděodolné do 100 metrů a pod safírovým sklem na otočném lemu na vnějším kraji číselníku mají potápěčskou stupnici – proto se jim říká Diver. Jestli si tedy lebedíte v potápění a chcete si měřit čas strávený pod vodou či změřit, jak jste hluboko, pak vás Tambour Street Diver určitě nezklamou.

Čtyři provedení, maximální funkčnost

Tambour Street Diver Skyline Blue – dvoubarevné pouzdro z nerezové oceli a modré povrchové úpravě PVD, blankytně modré detaily. Řemínek je z gumy v námořnicky modré variantě s nebesky modrým logem nebo naopak – nebesky modrý řemínek s námořnicky modrým logem.

Tambour Street Diver Black Blaze – pouzdro z nerezové oceli pokryté vrstvou černého PVD a růžového zlata. Řemínek má tento model gumový v černé barvě s černou nebo zlatou sponou.

Tambour Street Diver Pacific White – pouzdro z leštěné nerezové oceli pokryté vrstvou černého PVD a růžového zlata, detaily v královské modři, hodinová a minutová ručička růžově zlatá. Řemínek těchto hodinek je také z gumy, tentokrát v bílé barvě s tmavě modrým logem.

Tambour Street Diver Neon Black – pouzdro z nerezové oceli s černou povrchovou úpravou PVD, černý číselník, bílé ručičky a neonově žluté detaily. Řemínek je i v tomto případě z gumy – v černé barvě se žlutým logem nebo naopak žlutý řemínek s černým logem.

Zdroj foto: Louis Vouitton

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu