Kožené kabelky Mybelka: vkusná krása

Kožené kabelky Mybelka: vkusná krása

16. března 2021, Mybelka, kabelka, originální kabelka, kožená kabelka, doplněk

Sponzorované odkazy

Patříte k těm ženám, pro které je těžké v obchodech najít vysněnou kabelku a u každé vás napadne, že by jí slušela jiná barva nebo materiál? Tohoto problému si všimla značka Mybelka, a jak název do jisté míry napovídá, přišla proto s unikátním konceptem, kdy je vaše budoucí kabelka zcela ve vaší režii.

Mybelka: přesně podle vašeho vkusu

Na českém trhu se jedná o téměř nevídanou věc. U značky Mybelka si sami zvolíte tvar, materiál i doplňky kabelky a stáváte se tak na chvíli módními návrháři. “Dáváme našim zákaznicím možnost se při tvorbě Mybelky na chvíli stát designérkami a navrhnout si model podle svých potřeb a v souladu s tím, co se jim líbí. Na základě své osobnosti si vytvoří unikátní kousek, jenž bude jen jejich,” popisuje, jak to v Mybelce probíhá, zakladatelka značky Agnieszka Kozłowska.

Kabelka na celý život

Vaše vlastní Mybelka tak bude naprosto originálním modelem. Společnost vám bude navíc dělat dlouhé roky, pro tvůrce je totiž důležitým parametrem při tvorbě i kvalita a odolnost materiálů. Vybírat tak můžete mezi hovězí kůží, semišem či krokodýlím printem. Každý kousek je navíc šitý ručně, což ještě podtrhuje jeho exkluzivitu. Výhodou tohoto přístupu je i šetření materiálem, kdy se nestane, že by byla některá kabelka ušitá zbytečně. Značka tak dává jasnou stopku plýtvání i výprodejovým ak­cím.

Kolik Mybelka stojí?

Na první pohled by se mohlo zdát, že celý servis, který Mybelka nabízí, musí být zákonitě velmi nákladnou záležitostí. O to milejší je pak skutečnost, že se cena kabelek pohybuje v rozmezí od 1790 do 2090 Kč. Vzhledem k vysoké kvalitě, ruční práci a nadčasovosti je tak cena více než příznivá. Na svou kabelku se můžete těšit už za dva až tři týdny a přiobjednat si můžete třeba gravírovaný nápis nebo zlaté kování.

Foto: Mybelka

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky, luxusní kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu