Zdraví, fyzička a pohoda? S hodinkami Montblanc Summit Lite je to možné!

Zdraví, fyzička a pohoda? S hodinkami Montblanc Summit Lite je to možné!

30. března 2021, hodinky, chytré hodinky, smartwatch, Montblanc, Montblanc Summit Lite

Sponzorované odkazy

Chytrých hodinek je na trhu nespočet a má je téměř každý. Pokud však v tomto ohledu toužíte po originalitě, neotřelém designu a skutečně špičkových funkcích, zbystřete. Montblanc totiž právě uvádí model Summit Lite, s nímž si své (nejen) sportovní výkony užijete na maximum.

Lehké a luxusní smartwatch

Model Summit Lite se od svých předchůdců z této řady liší především designem, který je pojatý moderněji a lehčeji, a také vylepšenými funkcemi. „S novým přístupem a zaměřením na zdraví, kondici a mysl, bylo naším cílem vytvořit chytré hodinky, které svého majitele za pomoci těch správných nástrojů lehce a instinktivně podpoří v jeho každodenním životě. Byly vytvořeny speciálně pro náročného zákazníka, který je neustále v pohybu a kombinuje svou pravidelnou sportovní aktivitu s tou pracovní,“ říká Nicolas Baretzki, Montblanc CEO.

Hodinky, které zvládnou vše

GPS, monitor srdečního tepu, odolnost vůči vodě – nic z toho novému modelu Montblanc nechybí. Na své si přijdou i milovníci designu, ten je u Summit Lite opravdu promyšlený a vybrat si můžete hned ze čtyř variant. Pouzdro hodinek v akčním a výkonném vzhledu je vyrobeno z recyklovaného hliníku a nerezové oceli a rozhodnout se můžete mezi matnou černou a matnou stříbrnošedou barvou. K nim lze pak přidat textilní nebo gumový řemínek, který jejich stylový a sportovní look skvěle doplní.

Vlastní aplikace Montblanc

O jedinečnosti těchto smartwatch svědčí i aplikace, které ovládají. Ty od Googlu jsou doplněny vlastními aplikacemi Montblanc, což přináší velkou přidanou hodnotu. Co všechno umí? Cardio Coach vám podle aktuální úrovně kondice připraví tréninková doporučení, Body Energy sleduje hladinu vaší energie, Spánek monitoruje kvalitu, délku i fáze vašeho spánku a doporučí vhodné úpravy a Stres poskytne strategické rady a tipy, jak zvládat náročná období.

Foto: Montblanc

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky, šperky a hodinky a technika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu